m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Oplaadstation elektrische auto

Oplaadstation van Dutch Charge

oplaadstation elektrische auto

Vraag naar oplaadstation elektrische auto neemt toe

Het milieu is en blijft een ongoing topic. Niet zo gek dus dat er steeds meer elektrische auto’s op de weg rijden. Zo is de kans dat uw bezoekers, klanten of medewerkers elektrisch rijden ook veel groter. Door een oplaadstation op uw parkeerterrein te plaatsen, zorgt u ervoor dat uw bezoekers zorgeloos in de auto kunnen stappen. Tegelijkertijd draagt u ook nog eens uw steentje bij aan een beter milieu! Bij Dutch Charge kunt u een oplaadstation voor de elektrische auto geheel kosteloos aanvragen en laten installeren!

De oplaadstations van Dutch Charge

Van de installatie tot aan het onderhoud, bij Dutch Charge regelen we alles voor u. Vanaf een centraal punt worden de oplaadstations namelijk 24/7 gemonitord en voorzien van de nieuwste software updates. Wij leveren onze stations aan parkeerterreinen van kantoren, zorg- en winkelcentra en huurwoningcomplexen. De kosten hiervan komen geheel voor onze eigen rekening.  

Voordelen van onze oplaadstations

De oplaadstations van Dutch Charge zijn hufterproof, ofwel: vandalismebestendig. Ze zijn voorzien van een RFID kaartlezer, waardoor vrijwel alle standaard elektrische auto’s opgeladen kunnen worden. Doordat we samenwerken met slimme meter, is er Smart Charging mogelijk. Dit wil zeggen dat de stroom per oplaadstation slim wordt verdeeld. Daardoor is verzwaring van de elektronische installatie niet altijd nodig. De stations worden in principe aangesloten op uw eigen stroomaansluiting, maar wij kunnen ook zelf een meter plaatsen. 

laadstation

Neem contact op

Heeft u interesse in een oplaadstation voor de elektrische auto? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.