m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadpaal installeren

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

laadpaal-installeren

Steeds meer mensen installeren een laadpaal

Tegenwoordig zijn er steeds vaker elektrische auto’s op de weg te vinden. Mensen zijn zich in deze tijd immers meer en meer bewust van het milieu. Niet zo gek dus dat mensen vaker besluiten om elektrisch te gaan rijden. Biedt uw klanten, medewerkers en andere bezoekers daarom een extra service door een laadpaal te installeren op uw terrein. Dutch Charge exploiteert laadpalen aan ondernemers. Dit betekent voor u geen zorgen, geen kosten en geen gedoe. Van de installatie tot aan het onderhoud, wij dragen de kosten voor de installatie en het beheer van de laadpalen/infra. Bovendien leveren we u een groen imago en draagt u een steentje bij aan het milieu, zonder dat u daarvoor zelf een investering hoeft te doen!

Het kost u niets

Een investeringsvrije laadpaal laten installeren kan bij Dutch Charge. We plaatsen ze niet alleen, maar zorgen ook voor het onderhoud. Zo worden de laadpalen vanuit een centraal punt 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord en voorzien van de nieuwste software updates. Daarnaast zijn de laadpalen vandalismebestendig en worden ze gemaakt door een Nederlandse fabrikant. Dutch Charge financiert, plaatst en onderhoudt laadpalen op semi publieke locaties, waar de vraag naar customer awareness en klantvriendelijkheid groot is bijvoorbeeld  kantoren en winkel- en zorgcentra. Tevens bieden we onze dienstverlening aan Vereniging van Eigenaren alsmede huurwoningcomplexen. We willen ervoor zorgen dat elektrische rijders zorgeloos kunnen rijden. Per locatie kijken we welk laadstation het beste aansluit.

Slim laadpunt

Dutch Charge werkt samen met slimme meter waardoor Dynamic Loadbalancing mogelijk is. De laadpalen zijn voorzien van een RFID kaartlezer waardoor het voor alle standaard elektrische auto’s mogelijk is om op te laden. Daarnaast zijn de laadpalen ontworpen naar gebruiksgemak waardoor ze eenvoudig in gebruik zijn. Laat nu een laadpaal installeren door Dutch Charge en biedt een extra service aan uw klanten en medewerkers! Twijfel niet langer en laat een laadpunt installeren door Dutch Charge.

laadpunt installeren

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.