m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Volg Dutch Charge

BEL DIRECT: 085 – 0716699

Image Alt

Laadpaal installeren

Gratis laadpunt van Dutch Charge

laadpaal-installeren

Elektrisch rijden heeft de toekomst

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om elektrisch te gaan rijden. Biedt uw klanten, medewerkers en andere bezoekers een extra service door een laadpaal te installeren op uw terrein. Bij Dutch Charge bieden we u gratis laadpalen. Van de installatie tot aan het onderhoud, we ontzorgen u volledig. Wij installeren de laadpaal geheel op eigen risico en rekening terwijl u bijdraagt aan een beter milieu!

Het kost u niets

Een gratis laadpaal laten installeren kan bij Dutch Charge. We plaatsen ze niet alleen, maar zorgen ook voor het onderhoud. De laadpalen worden 24/7 gemonitord en voorzien van de nieuwste software updates. Daarnaast zijn de laadpalen vandalismebestendig en worden ze gemaakt door een Nederlandse fabrikant. Dutch Charge financiert, plaatst en onderhoudt laadpalen voor kantoren, winkel- en zorgcentra, maar ook aan de Vereniging Van Eigenaren en huurwoningcomplexen. We willen ervoor zorgen dat elektrische rijders zorgeloos kunnen rijden. Per locatie kijken we welk laadstation het beste aansluit.

Slim laadpunt

Dutch Charge werkt samen met slimme meter waardoor Dynamic Loadbalancing mogelijk is. De laadpalen zijn voorzien van een RFID kaartlezer waardoor het voor alle standaard elektrische auto’s mogelijk is om op te laden. Daarnaast zijn de laadpalen ontworpen naar gebruiksgemak waardoor ze eenvoudig in gebruik zijn. Laat nu een laadpaal installeren door Dutch Charge en biedt een extra service aan uw klanten en medewerkers! Twijfel niet langer en laat een laadpunt installeren door Dutch Charge.

laadpunt installeren

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.