m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Techniek

De installatie Dutch Charge laadstations

Omdat wij een totaal dienstverlener zijn op gebied van laadinfra en laadstations en jarenlange ervaring hebben in ondergrondse infra, voeren wij zelf de installatiewerkzaamheden uit. Installaties worden uitgevoerd door ons zusterbedrijf New Horizons Engineering. Deze verzorgt het gehele technische proces vanaf het advies, de technische schouw, het ontwerp, de civieltechnische en elektrotechnische installatie, het onderhoud en eventuele storingen. Doordat wij korte lijnen hebben kunnen wij op heel korte termijn uw parkeerlocaties voorzien van high-end laadinfra en slimme laadstations. Dus geen lange wachttijden bij Dutch Charge.

Kostenefficiënt

Laadstations voor particulieren en grondgebonden woningen worden rechtstreeks door New Horizons Engineering uitgevoerd. Door het wegnemen van niet noodzakelijke schakels in het proces kunnen wij kostenefficiënt de locatie voorzien van een modern laadstation.

Onafhankelijk

Dutch Charge is een volledig onafhankelijk opererende dienstverlener, dus niet afhankelijk van energieleveranciers of laadstationleveranciers, -fabrikanten. New Horizons Engineering heeft bewust een andere entiteit en is actief voor diverse laadpaalleveranciers.

Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.