m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Over ons

Een high-end laadstation op uw locatie?
Dutch Charge is dé all-in partner voor laadpaal oplossingen!

Door onze ruim 20-jarige professionele ervaring in vastgoedbeheer, revitalisatie en renovatie, alsmede decennia lange opgedane kennis en ervaring in het uitrollen van grote ondergrondse infra projecten van glasvezelnetwerken, biedt Dutch Charge de gehele vastgoedsector de ideale dienstverlening aan op gebied van laadinfrastructuur en laadstations voor elektrische auto’s.

Hoe gaat Dutch Charge te werk?

1
2
3
4
1
2
3
4

Inventarisatie

Er wordt geïnventariseerd hoeveel laadpunten er bij uw situatie, wensen en doelstellingen passen

Engineering

De installatie, service en het onderhoud is geheel kosteloos en na verloop van tijd kunnen het aantal laadpunten worden uitgebreid

Contract

We streven ernaar dat de elektrische rijder kan laden voor een vast laag marktconform tarief per kWh

Installatie

Onze installateur installeert de slimme laadpalen zo mogelijk als laadplein en draagt zorg dat de elektrische auto’s door middel van Dynamic Load Balancing zo efficiënt mogelijk worden geladen

Onze missie? Elektrisch rijden zo zorgeloos mogelijk te maken door te kunnen laden waar de elektrische rijder ook mag zijn; thuis, op het werk, kantoor, sportschool, museum, hotel, restaurant, winkelcentrum, ziekenhuis, golfbaan of evenementenlocatie. Feitelijk alle semipublieke parkeerlocaties, parkeerterreinen en parkeergarages!

Voor u zijn laadinfrastructuur en laadstations géén kernactiviteit. Voor ons wel! Dutch Charge neemt al het ‘gedoe’ uit handen, zodat u niets hoeft te regelen! Wij pakken het op. 

Dutch Charge – Geen gedoe, geen geregel!

Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.