m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadpaal kosten

Gratis laadpunt van Dutch Charge

laadpaal-kosten

De vraag naar laadpalen neemt toe

Wilt u een laadpunt aanschaffen voor op uw parkeerterrein? Een laadstation kan kosten met zich mee brengen. Bij Dutch Charge kunt u geheel kosteloos een elektrische paal aanschaffen. De laadpaal wordt op onze kosten en ons eigen risico geïnstalleerd op uw terrein. U hoeft geen investering te doen en toch draagt u bij aan een beter milieu door elektrisch rijden te stimuleren!

Het kost u niets

Een laadpunt van Dutch Charge kost u helemaal niets. Wij installeren en beheren de laadpaal zelf zonder dat u daar iets aan hoeft te betalen. De investering verdienen we op termijn weer terug door het gebruik van de paal. Wanneer u een laadpaal bij ons aanschaft, wordt deze 24/7 gemonitord en voorzien van de laatste software updates. Dutch Charge levert aan semi-publieke parkeerlocaties zoals bij kantoren, zorg- en winkelcentra en aan de Vereniging Van Eigenaren voor huurwoningcomplexen. Per parkeerlocatie kijken we welk laadstation geschikt is.

Voordelen laadpaal Dutch Charge

De laadpalen van Dutch Charge zijn ontworpen naar gebruiksgemak. Dit betekent dat ze eenvoudig in gebruik zijn door de RFID kaartlezer. Door deze kaartlezer kunnen alle standaard elektrische auto’s opgeladen worden. Daarnaast is het laadpunt hufterproof en dus beschermd tegen vandalisme. De stroom wordt slim verdeeld door de samenwerking met slimme meter. Wanneer de paal aangesloten is op uw huidige energievoorziening, worden de stroomkosten (half)jaarlijks verrekend. We kunnen eventueel ook zelf een meter plaatsen bij de laadpaal. Wilt u advies over energiecontracten en energieleveranciers? Ook daarmee zijn we u graag van dienst!

laadpaal-kosten

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.