(groot)Handel en winkelcentra

Laadstations voor uw locatie

Met de laadpalen van Dutch Charge zijn de (groot)handel en winkelcentra altijd voorzien van de beste laadinfrastructuur. Zo bent u goed voorbereid op de toekomst. Het aantal elektrische rijders blijft immers groeien. Met onze slimme en snelle laadstations geeft u een groen en milieubewust signaal aan uw medewerkers, bezoekers en leveranciers.

Mogelijkheden

  • Investeringsvriendelijk inclusief volledige exploitatie 

  • Investering door klant, additionele exploitatiekosten

  • Shared business

Alle expertise in huis

Uw vestigingen en locaties worden extra aantrekkelijk wanneer u uw klanten, bezoekers of leveranciers kunt voorzien van extra services zoals het beschikbaar stellen van snelle laadstations om hun elektrische voertuigen te laten laden. Afhankelijk van de gemiddelde bezoekduur kunt u ervoor kiezen om snelle 22kW AC-laadstations te plaatsen of te kiezen voor nóg snellere DC-snelladers. Deze variëren van 30kW tot zelfs 180kW. Een combinatie van AC en DC laadstations is ook mogelijk.

Wanneer voor DC-snelladers wordt gekozen is het van belang te kijken naar de aanwezige stroomvoorziening. Er worden behoorlijke vereisten aan de stroomcapaciteit gesteld. Omdat wij onze eigen engineers in huis hebben en zij over alle kennis en ervaring op dit gebied beschikken voorzien wij u van volledige en duidelijke adviezen. U komt met Dutch Charge niet voor onaangename verrassingen te staan!

Neem contact op met onze adviseurs