m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Volg Dutch Charge

BEL DIRECT: 085 – 0716699

Image Alt

Downloads

Ons doel is het leveren van een optimale service aan onze opdrachtgevers. Daar hoort het volgen van de ontwikkelingen op laadgebied en duurzaamheid uiteraard bij. Bekijk hier onze brochures, factsheets en whitepapers over duurzame onderwerpen.

Over de vermeende onveiligheid van het laden en stallen van elektrische auto’s in parkeergarages is ophef ontstaan. Voor brancheorganisatie Dutch Organisation for Electric Transport (Vereniging DOET) was dit aanleiding om de discussie wat betreft dit onderwerp in een juiste perspectief te plaatsen.

Dutch Charge is uw adviseur én exploitant voor totale oplaad-infrastructuur. Wij willen elektrisch rijden zo zorgeloos mogelijk maken en een bijdrage leveren aan een beter milieu. Door onze jarenlange vastgoedervaring zijn wij in staat om maatwerk te leveren per locatie.

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Tegelijkertijd levert het opladen van het elektrische wagenpark veel vragen op. Zijn elektrische auto’s brandgevaarlijker dan traditionele auto’s met een benzine- of dieselmotor? Stravea heeft het antwoord.