Kantoren en bedrijfsterreinen

Laadstations voor uw locatie

Kantoren en bedrijventerreinen voorzien wij van de gewenste laadinfrastructuur. En altijd voorbereid op de toekomst. Elektrisch rijden neemt fors toe, vooral onder zakelijke rijders. Met slimme en snelle laadstations op uw locaties geeft u een groen en milieubewust signaal aan uw klanten, huurders, bezoekers en leveranciers.

Mogelijkheden

  • Investeringsvriendelijk inclusief volledige exploitatie – n.v.t. bij single tenant locatie

  • Investering door klant, additionele exploitatiekosten

  • Shared business

Efficiënte infrastructuur

Voor bedrijventerreinen bieden wij services ten dienste van alle rondom liggende kantoren en bedrijven. De laadpunten zijn voor iedereen toegankelijk en te gebruiken middels elke gangbare laadpas.

De benodigde stroom voor de laadpunten komt niet vanuit de kantoren, maar via onze eigen energie aansluiting. Hierdoor is stroomverrekening met de locatie eigenaar niet nodig, dus ook geen administratie.

En een nóg belangrijker voordeel voor u: er wordt géén stroomcapaciteit gebruikt van uw kantoor of bedrijf. Uw gehele stroomcapaciteit kunt u voor uw eigen bedrijfsactiviteiten benutten. Er is dan ook géén verzwaring van uw aansluiting nodig.

Onze insteek is altijd een high-end laadplein voorzien van smart laadstations. Wij plaatsen 11-22kW AC laadstations, maar ook 40-250 kW DC snelladers. Zelfs de lichtmasten op het terrein kunnen ingezet worden tot laadstation. Hierdoor kunnen de laadpunten over het gehele parkeerterrein verdeeld worden. Langzaam laden bij lichtmasten?! Nee hoor! Ook bij de lichtmasten kan er met 11/22 kW worden geladen! 

Onze oplaadlocaties voldoen te allen tijde aan de wet- en regelgeving en wij volgen de adviezen gesteld door de veiligheidsregio’s en brandweercorpsen.

Neem contact op met onze adviseurs