m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadpaal zakelijk

Gratis laadpunt van Dutch Charge

laadpaal-zakelijk

Vraag naar laadpaal neemt toe

De vraag naar een laadpaal voor zakelijk gebruik neemt toe. De elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Het milieu speelt voor veel mensen een grotere rol in het dagelijks leven. Daarom rijden er ook steeds meer elektrische auto’s. Ondanks dat er steeds meer aandacht is voor het milieu zijn er nog niet genoeg laadpunten voor de elektrische auto’s. Dutch Charge biedt een laadpunt voor de zakelijke markt geheel gratis aan! U hoeft geen grote investering te doen en kunt toch bijdragen aan een beter milieu, schaf nu de gratis laadpaal van Dutch Charge aan!

Gratis laadpaal zakelijk

Wanneer u een gratis laadpaal aanschaft bij Dutch Charge draagt u bij aan een beter milieu en u biedt uw klanten, bezoekers en medewerkers een extra service. Zij kunnen zorgeloos elektrisch rijden als ze hun elektrische auto kunnen opladen op uw parkeer terrein. U heeft zelf geen omkijken naar de laadpaal omdat wij het onderhoud op ons nemen. Wij zorgen voor de aanschaf, installatie, het beheer en het onderhoud. Onze laadpalen worden 24/7 gemonitord vanaf een centraal punt en ze worden voorzien van software updates. De zorg voor de laadpalen nemen we geheel voor onze eigen rekening en risico. Onze investering verdienen we op termijn weer terug door het gebruik van de laadpaal.

De slimme laadpaal van Dutch Charge

Dutch Charge werkt samen met slimme meter waardoor Load Balancing en Smart Charging mogelijk is. De stroom wordt slim verdeeld over de laadpalen. Daarnaast zijn ze voorzien van een RFID kaartlezer die de laadpassen van alle standaard elektrische auto’s kan uitlezen. Verder zijn ze TÜV en CE gecertificeerd en zijn ze vandalisme bestendig.

Installatie

Wij installeren de laadpaal voor zakelijke gebruikers helemaal gratis. Onze laadpalen worden geleverd aan semi-publieke parkeerterreinen bij winkelcentra, kantoren, wooncomplexen, hotels en restaurants. Per locatie kijken we welke laadpaal het meest geschikt is om te plaatsen. Daarnaast geven we u ook graag advies over energieleveranciers en energiecontracten.

Interesse?

Heeft u interesse in de gratis laadpaal voor zakelijk gebruik van Dutch Charge? Of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan contact op via 85 – 0716699, of vul ons contactformulier in. We helpen u graag!

laadpaal-zakelijk

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met os op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.