Vereniging van Eigenaren

Laadstations voor uw locatie

Of uw Vereniging van Eigenaars/Vereniging van Eigenaren nu veel of weinig elektrisch rijders heeft, er zal op den duur laadinfrastructuur moeten worden aangelegd. In die situatie kan Dutch Charge de VvE adviseren. Vanuit onze jarenlange vastgoedbeheer ervaring kunnen wij de VvE verder helpen in de besluitvorming.

Mogelijkheden

  • Investeringsvriendelijk inclusief volledige exploitatie 

  • Investering door klant, additionele exploitatiekosten

Efficiënte infrastructuur

Er is bijna niets democratischer dan de besluitvorming van een VvE. Een deel van de leden rijdt wel elektrisch en een deel niet. Stem van de meerderheid telt. Er zijn VvE’s die de volledige kosten van de gehele laadinfrastructuur bij de elektrische rijders wil leggen. Om die kosten neer te leggen bij deze nu nog relatief kleine groep elektrisch rijders levert financiële problemen op, waardoor deze VvE-leden afzien van het laden op de woonlocatie. Dutch Charge heeft als missie zorgeloos elektrisch rijden mogelijk te maken. Dus overal kunnen laden waar men is. Zo ook thuis of op het parkeerterrein van de VvE! Wij bieden de VvE hiervoor verschillende oplossingen.

Elke woonlocatie kan door Dutch Charge van de gewenste laadinfrastructuur worden voorzien. Het is belangrijk dat ook op de woonlocatie de auto weer geladen kan worden. Op de thuislocatie maakt het ons geen verschil of alle parkeerplaatsen individueel aan bewoners zijn toegewezen of dat er ‘zwerfplaatsen’ (voor bezoekers) beschikbaar zijn. Wij nemen de installatie van de gehele locatie op ons, zowel in parkeergarages als op parkeerterreinen. Onze eigen engineers ontwerpen altijd de meest efficiënte infrastructuur. Ons uitgangspunt hierbij: een high-end laadplein voorzien van smart laadstations. Benieuwd naar de laadoplossingen voor elektrische auto’s binnen de VvE? Bekijk hier de brochure met het stappenplan voor toekomstbestendige laadinfrastructuur voor VvE-leden en bestuur.

Neem contact op met onze adviseurs