m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Evenementen en recreatielocaties

Laadstations voor uw locatie

Wilt u laadpunten voor uw evenementen en/of recreatielocaties? Bij Dutch Charge voorzien we u gegarandeerd van de beste laadinfrastructuur. Hierdoor bent u volledig klaar voor de toekomst. Het aantal elektrische rijders wordt immers steeds meer toe. Met onze laadstations biedt u uw bezoekers een extra service en draagt u ook nog eens een steentje bij aan een beter milieu.

Mogelijkheden

– Investeringsvrij inclusief volledige exploitatie

– Investering door klant, additionele exploitatiekosten

– Shared business

Gewenste infrastructuur

Voor bezoekers van evenementen of recreatielocaties is van belang te weten wat de laadbehoefte is. Samen met u bepalen we of op uw locatie juist DC snelladers van 30kw tot wel 180kW gewenst zijn of de locatie beter af is met 22kW AC laders. Natuurlijk zijn ook combinaties van AC en DC laders mogelijk.

Omdat wij onze eigen engineers in huis hebben en zij over alle benodigde elektrotechnische kennis en ervaring beschikken voorzien wij u van volledige en duidelijke adviezen. Onze laadinfra is erop gericht om elektrisch rijden zorgeloos te maken. Dus de locatie wordt altijd voorzien van de beste maatwerk oplossing.

Dutch Charge biedt de gewenste flexibiliteit en maatwerk laadinfrastructuur, ook als het gaat om een vergaderlocatie, museumbezoek, een dagje uit, of meerdaags bezoek aan een vakantiepark. Met Dutch Charge staat de batterij van de auto na een dag ontspanning weer op vol vermogen voor u klaar!

Neem contact op met onze adviseurs 

Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.