Appartementencomplex

Laadstations voor uw locatie

Wij voorzien uw woonlocatie van de gewenste laadinfrastructuur. Elektrisch rijden neemt fors toe, het is inmiddels gemeengoed aan het worden voor zakelijke rijders, maar ook de particulieren zien er vaker de voordelen van in. Behalve dat men bij het werk, winkelcentrum of ziekenhuis of elders wil kunnen laden, is het belangrijk dat ook bij (huur)woningcomplexen de auto weer geladen kan worden.

Mogelijkheden

  • Investeringsvriendelijk inclusief volledige exploitatie
  • Investering door klant, additionele exploitatiekosten
  • Shared business

Efficiënte infrastructuur

Doordat de auto bij de thuislocatie voornamelijk stil staat, kan men met een relatief lage snelheid de accu bijladen. Dit is goed voor de levensduur van de accu. Wij plaatsen dan ook 11kW AC laadstations. Wanneer de auto weer nodig is, is de accu op volle sterkte. Op de thuislocatie maakt het ons geen verschil of alle parkeerplaatsen individueel aan bewoners zijn toegewezen of dat er ‘zwerfplaatsen’ (voor bezoekers) beschikbaar zijn. Wij verzorgen de installatie van de gehele locatie, zowel in parkeergarages als op parkeerterreinen.

Onze in-house projectengineer ontwerpt altijd de meest efficiënte infrastructuur. Ons uitgangspunt is altijd een high-end laadplein voorzien van smart laadstations. De laadpleinen communiceren continue met het actuele stroomgebruik van het gebouw. Door onder andere connectie te maken met gebouwgebonden installaties, waaronder een eventueel aanwezige BMI/BMC, bieden wij niet alleen stroomefficiënte oplaadfaciliteiten, maar ook de meest veilige oplaadinfrastructuur. Onze oplaadlocaties voldoen dan ook aan alle adviezen gesteld door de veiligheidsregio’s en brandweercorpsen.

Gebrek aan stroomcapaciteit? Geen probleem! Ook hiervoor bieden wij duurzame oplossingen zoals batterijsystemen voor ‘peak shaving’ en zonnepanelen. Wij proberen een verzwaring van de aansluiting zo lang mogelijk uit te stellen. Het is zelfs mogelijk om het laadplein op een geheel nieuwe of extra energie aansluiting aan te sluiten. Daardoor hoeft er geen stroomverrekening met de locatie eigenaar plaats te vinden.

Neem contact op met onze adviseurs