m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Grondgebonden woningen en particulieren (NHE)

Laadstations voor uw locatie

Bent u als particulier overgestapt naar een elektrisch voertuig? In dat geval zal er laadinfrastructuur moeten worden aangelegd. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierbij adviseren. Samen kijken we welk laadstation het best passend is bij uw situatie.

Mogelijkheden

– Investering door klant, vaak geen exploitatie nodig

High-end laadstation bij u thuis

Wanneer u beschikt over een eigen parkeerplaats bij uw woning kunnen wij u voorzien van een modern laadstation. U heeft de keuze uit een 11 of 22kW lader of zelfs een 30kW snellader. De keuze is hiertoe heeft te maken met de laadcapaciteiten van uw voertuig, maar ook mede afhankelijk van de energie aansluiting en beschikbaarheid in uw meterkast. Door alle niet-noodzakelijke schakels in het proces weg te laten kunnen wij tegen een heel scherp tarief een oplaadinstallatie leveren en installeren.

U heeft altijd de keuze om het laadstation direct te laten koppelen aan een back office voor directe verrekening van stroomkosten met de werkgever. Maar ook een plug-‘n-charge systeem is mogelijk, bijvoorbeeld met een vaste kabel. Dus geen separate laadkabel meer nodig.

Om de beste kwaliteit voor de meest gunstige prijs in huis te halen bieden wij u de laadinfra en het laadstation aan via onze installatiepartner New Horizons Engineering. Een high-end laadstation thuis rechtstreeks geïnstalleerd door de beste vakman!

Neem contact op met onze adviseurs 

Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.