m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Leiderdorp laadpaal

Laadpaal Zaltbommel

Laadpaal aanvragen in gemeente Zaltbommel

Woont u in gemeente Zaltbommel en wilt u een laadpaal aanvragen voor uw elektrische auto? Dan bent u bij Dutch Charge aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten laadpalen. Vraag nu uw laadpaal aan via de website van de gemeente. Zo heeft u zonder moeite binnen een mum van tijd een laadpaal staan.

Laadtarief: €0,50 starttarief en €0,50 per kWh, bedragen zijn exclusief btw.

De vraag naar openbare laadpunten neemt toe

Vanaf 2035 mogen er binnen de Europese Unie enkel nog emissievrije auto’s worden verkocht. Elektrisch rijden is dan ook de toekomst en de afgelopen jaren is het aantal elektrische auto’s al explosief gestegen. De komende jaren zal dat alleen nog maar meer zijn. Dat betekent een hogere nood aan oplaadpalen. Het is dan ook belangrijk dat het aantal laadpalen blijft groeien zodat ook aan de toekomstige vraag voldaan kan worden.

Ook in gemeente Zaltbommel is er een groei van het aantal laadpalen nodig, zodat uw elektrische auto altijd opgeladen kan worden.

Voor eventuele vragen verwijzen we u graag naar de FAQ-pagina.

Voorwaarden aanvraag openbare laadpaal in Zaltbommel

De gemeente Zaltbommel werkt samen met een aanbieder zoals Dutch Charge voor het plaatsen van laadpalen. Voor eigenaren van elektrische auto’s die geen eigen oplaadpaal hebben kunnen openbare laadpalen aangevraagd worden. Iedereen mag deze laadpaal dan gebruiken, het is dus geen eigendom. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Er is geen mogelijkheid om een laadpaal op eigen terrein te plaatsen.
  • U bent (binnenkort) in het bezit van een elektrisch voertuig.
  • U heeft niet eerder een laadpaal voor de openbare ruimte aangevraagd voor dit woonadres.
  • U woont of werkt in Zaltbommel.
CityCharge lichtmast

Hoe gaat het in z’n werk?

Nadat u het formulier heeft ingevuld, bepaalt de gemeente aan de hand van de strategische plankaart de locatie voor de laadpaal. Indien er voldoende laadpalen in uw omgeving staan komt er geen extra laadpaal bij. U wordt geacht gebruik te maken van de bestaande aanwezige laadpalen.

Vaak wordt een openbare laadpaal binnen 20 weken aangesloten, waarna het nog ongeveer een maand duurt voordat het bord en de kruismarkering geplaatst worden.

Neem contact op

Heeft u interesse in een openbaar oplaadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.