Gemeente Eindhoven

U doet de aanvraag, wij regelen het met de gemeente

Laadpaal aanvragen Eindhoven

Woont u in gemeente Eindhoven en bent u op zoek naar een openbare laadpaal voor uw elektrische auto? Dan bent u bij Dutch Charge aan het juiste adres. Wij zijn de partij om kosteloos een openbare laadpaal aan te vragen. Samen met uw gemeente zorgt Dutch Charge voor de beste laadvoorziening bij uw locatie. Zo heeft u binnen een korte tijd een openbare laadpaal in de buurt van uw woning. 

Vul het formulier in en neem vrijblijvend contact met ons op. Nadat u het formulier heeft ingevuld, bepaalt de gemeente aan de hand van de strategische plankaart de locatie voor de laadpaal.

Eisen openbare laadpaal

  • Er is geen mogelijkheid een laadpaal op eigen terrein te plaatsen
  • U heeft een elektrische of plug-in hybride auto
  • U woont of werkt minimaal 28 uur p.w. in Dordrecht
  • Binnen 200 meter is er geen openbare laadpaal te vinden

Laadtarief Eindhoven

Het laadtarief in Eindhoven bedraagt €0,50 per kWh. (exclusief btw). Daarnaast rekenen we per transactie €0,50 transactiekosten (exclusief btw).

Uw aanvraag in 4 stappen

Aanvraag

Een laadpaal aanvragen in Eindhoven doet u via het contactformulier hieronder.

Beoordeling

De gemeente beoordeelt op basis van het locatieplan of er een extra laadpaal komt.

Akkoord

Bij akkoord wordt u op de hoogte gebracht van de beslissing.

Plaatsing laadpaal

Het plaatsen van een laadpaal in Eindhoven duurt zo’n 12 weken.

Laadpaal aanvragen

Hoe gaat Dutch Charge te werk

1

Inventarisatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

2

Engineering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

3

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

4

Installatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

Laadpaal aanvragen Eindhoven

Een laadpaal aanvraag bij uw gemeente kunt u zelf doen, maar ook door Dutch Charge laten doen. Het wordt u hierdoor zeer eenvoudig gemaakt om een laadpaal aan te vragen bij uw gemeente. Wanneer u het aanvraagformulier invult regelen wij de rest voor u. Als u in de tussentijd iets wilt vragen, opmerkingen heeft of advies wil van een van onze adviseurs, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het verkrijgen van een oplaadpunt bij u in de buurt.

Toenemende vraag openbare laadpunten

Er komen steeds meer elektrische auto’s bij en dat betekent dat het aantal laadpalen ook toe moet nemen. Wist u dat er vanaf 2035 enkel nog emissievrije auto’s verkocht mogen worden? Om ook in de toekomst aan de explosieve groei van elektrische auto’s te kunnen voldoen met het aantal oplaadpunten flink groeien. Gebeurt dit niet, dan is er in de toekomst een groot tekort aan laadpalen in gemeente Eindhoven. Dutch Charge plaatst kosteloos laadpunten in Eindhoven. Ook wanneer een laadpaal niet op eigen terrein geplaatst kan worden.

Slimme laadpaal

Dutch Charge werkt samen met een slimme meter waardoor Dynamic Loadbalancing mogelijk is. Bovendien zijn de laadpalen voorzien van een RFID kaartlezer. Dit zorgt ervoor dat alle standaard elektrische auto’s opgeladen kunnen worden. Daar komt nog bij dat de laadpalen van Dutch Charge zo zijn ontworpen dat ze eenvoudig in gebruik zijn. Neem nu contact op en laat een laadpaal in Eindhoven installeren door Dutch Charge.