m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Leiderdorp laadpaal

Laadpaal Leiderdorp

Laadpaal aanvragen in gemeente Leiderdorp

Beschikt u over een elektrische auto maar geen eigen oplaadpunt? Wanneer u in gemeente Leiderdorp woont en een laadpaal wilt aanvragen voor uw elektrische auto bent u bij Dutch Charge aan het juiste adres. Wij regelen de aanvraag van een openbare laadpaal bij de gemeente voor u. Zo hoeft u nergens naar om te kijken en heeft u binnen een mum van tijd een openbare laadpaal in de buurt van uw woning.

De vraag naar openbare laadpunten neemt toe

Er komen steeds meer elektrische auto’s bij en we kunnen dan ook wel zeggen dat elektrisch rijden de toekomst is. Binnen de Europese Unie mogen van 2035 zelfs enkel nog emissievrije auto’s worden verkocht. Dat betekent een nog explosievere groei in het aantal elektrische auto’s en een hogere nood aan oplaadpalen. In de komende jaren is het dan ook belangrijk dat het aantal laadpalen blijft groeien zodat ook aan de toekomstige vraag voldaan kan worden.

Ook in gemeente Leiderdorp is het belangrijk dat er voldoende laadpalen komen te staan, zodat uw elektrische auto altijd opgeladen kan worden.

Voor eventuele vragen verwijzen we u graag naar de FAQ-pagina.

Voorwaarden aanvraag openbare laadpaal in Leiderdorp

De gemeente Leiderdorp werkt samen met een aanbieder zoals Dutch Charge voor het plaatsen van oplaadpalen. Voor eigenaren van elektrische auto’s die geen eigen oplaadpaal hebben kunnen openbare laadpalen aangevraagd worden. Iedereen mag deze laadpaal dan gebruiken, het is dus geen eigen laadpaal. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Er is geen mogelijkheid om een laadpaal op eigen terrein te plaatsen.
  • Binnen 300 meter is er geen openbare laadpaal te vinden.
  • U heeft een aankoopcontract of leasecontract voor een volledig elektrische auto of plug-in hybride auto.
  • Wanneer de aanvraag in een vergunninghouderszone is heeft u een parkeervergunning.
  • U woont of werkt in Leiderdorp.
CityCharge lichtmast

Hoe gaat het in z’n werk?

Nadat u het formulier heeft ingevuld, bepaalt de gemeente aan de hand van de strategische plankaart de locatie voor de laadpaal. Indien er voldoende laadpalen in uw omgeving staan komt er geen extra laadpaal bij. U wordt geacht gebruik te maken van de bestaande aanwezige laadpalen.

Vaak wordt een openbare laadpaal binnen 20 weken aangesloten, waarna het nog ongeveer een maand duurt voordat het bord en de kruismarkering geplaatst worden.

Neem contact op

Heeft u interesse in een openbaar oplaadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.