m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Investeringsvrij laadpunt

Waarom een Dutch Charge laadpunt?

Behoefte neemt toe

De kans dat u een zakelijke klant op bezoek krijgt in een elektrische auto neemt toe. Elektrisch rijden is en heeft de toekomst. Een afgeleide vraag hierbij is dat er meer behoefte gaat ontstaan aan laadpunten. Dutch Charge heeft voor u de oplossing als u één of meerdere laadpunten geplaatst wilt hebben.

No Cash Out

Dutch Charge levert u kosteloos de best denkbare oplossing door het gratis plaatsen van één of meerdere oplaadpunten.
Klinkt dit te mooi om waar te zijn, dan past onze Shared Business oplossing u wellicht beter. Daarmee dragen we de kosten en opbrengsten (deel) samen.

High-end laadstation

Ons laadpunt is een slim laadpunt gefocust op en ontworpen naar het gebruiksgemak. De laadpunten zijn geschikt voor alle standaard elektrische auto’s. Het laadpunt wordt verder perfect onderhouden en vanuit 1 centraal punt worden deze laadpunten op afstand 24/7 gemonitord, beheerd en van de laatste updates voorzien.

Uw voordeel

  • Gratis laadvoorziening (incl. installatiekosten!) Dus No Cash Out!
  • Garantie & onderhoud op het laadpunt
  • 24 uur service
  • Vandalismebestendige autolaadzuil
  • Slimme laadprocedure door stroomverdeling
  • Nederlands fabricaat

Dutch Charge maakt het u gemakkelijk

Een overzicht van de kenmerken

Laden zonder zorgen

U, uw medewerkers, relaties of bezoekers willen zorgeloos rijden met de elektrische auto. Daarbij hoort probleemloos elektrisch laden. Als onafhankelijke exploitant van laadpunten hebben wij daarom de beste producten geselecteerd.

Toekomstige uitbreiding en overname

Wij leveren extra laadpunten tegen dezelfde voorwaarden en condities. Overname van aanwezige laadpunten behoort tot onze dienstverlening. Indien u reeds oude en trage laadpunten heeft staan is het voor ons geen probleem om deze kosteloos voor u te vervangen door nieuwe slimme high-end laadstations.

Locaties

Wij plaatsen – na toestemming van de eigenaar – gratis laadpunten op semipublieke locaties, waar de vraag naar customer awareness en klantvriendelijkheid groot is. Tevens bieden wij onze dienstverlening aan Vereniging van Eigenaars alsmede huurwoningcomplexen. Voor elk type locatie bieden wij de juiste laadfaciliteit.

Gebruik laadpassen

Een investeringsvrij laadpunt is geschikt voor alle gangbare laadpassen. Laadtarief is geheel flexibel in te stellen. Al naar gelang de locatie, type huurder/gebruiker wordt in overleg met de klant het laadtarief mét of zónder starttarief bepaald.
Smart charging

Door middel van Smart Charging en Load balancing wordt de maximaal beschikbare stroomcapaciteit per laadpunt slim verdeeld. Hierdoor is ‘verzwaring’ van de bestaande elektrotechnische installatie niet altijd nodig.

Stroom infrastructuur

Laadpunten worden aangesloten op uw bestaande stroomaansluiting of we kunnen een eigen meter plaatsen. In dat laatste geval sluiten we een eigen energiecontract met een leverancier af.

Budget neutraal investeren

Voor vastgoedbeheerders en gebouweigenaren is kiezen voor Dutch Charge een No-Brainer. Geen kosten, geen gedoe, geen geregel! Wij bieden u maximale ontzorging.

Verrekenen stroomkosten

Op (half)jaarlijkse basis wordt de stroom door ons verrekend dat gebruikt wordt door het laadpunt en alleen in het geval we geen eigen meter (hoeven te) te plaatsen.

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

investeringsvrij laadpunt

De vraag naar laadpalen neemt toe

Tegenwoordig zijn er steeds meer elektrische auto’s op de weg te vinden. Het milieu is een grotere rol gaan spelen voor veel mensen waardoor er meer elektrische auto’s rondrijden. Wilt u een investeringsvrij laadpunt op de zaak voor uw klanten, bezoekers en medewerkers? Vraag dan een gratis laadpaal aan bij Dutch Charge! U hoeft geen investering te doen en u draagt toch bij aan een beter milieu. Daarnaast biedt u uw bezoekers een extra service waardoor ze zorgeloos elektrisch kunnen rijden.

No Cash Out voor u

Wanneer u via Dutch Charge een laadpaal geplaatst krijgt, heeft u er zelf helemaal geen omkijken naar. Wij nemen alle zorg voor de laadpalen op ons. Van het installeren tot aan het beheren. Dutch Charge monitort de laadpalen en worden zo voorzien van software updates. Dit alles komt voor de eigen rekening en risico van Dutch Charge. Daarnaast zijn onze laadpalen hufterproof waardoor ze vandalisme bestendig zijn. Dit alles komt voor de eigen rekening en risico van Dutch Charge. Wilt u dit risico samen delen, dan is dat mogelijk via ons Shared Business oplossing.

Gebruiksvriendelijk en slim

Onze laadpalen zijn door de samenwerking met slimme meter zeer gebruiksvriendelijk. Dynamic Load Balancing en Smart Charging is mogelijk waardoor de beschikbare stroom efficiënt wordt verdeeld over de aangekoppelde auto’s.

Installatie van laadpaal

Ook de installatie is helemaal investeringsvrij en wordt gedragen door Dutch Charge. We kunnen de laadpaal aansluiten op uw huidige stroomvoorziening of we plaatsen zelf een meter. In het geval dat we de laadpaal aansluiten op uw stroomvoorziening verrekenen we de stroomkosten op (half)jaarlijkse basis. Wanneer we zelf een meter plaatsen kiezen we zelf een energieleverancier en energiecontract. Wilt u advies over energieleveranciers en energiecontracten? Dat geven we u graag!

Neem contact op

Heeft u interesse in een investeringsvrij laadpunt? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.