m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Volg Dutch Charge

BEL DIRECT: 085 – 0716699

Eenvoudig elektrisch laden? Dutch Charge regelt het kosteloos!

Elektrisch rijden is en heeft de toekomst. De kans dat uw medewerkers, bezoekers of huurders een elektrische auto heeft neemt daardoor toe. Daarnaast wordt laden op bestemming steeds populairder, aangezien het laden op deze manier geen extra tijd kost. Als bedrijf kunt u uw bezoekers faciliteren door voldoende laadvoorzieningen te bieden. Installatie en onderhoud van laadpunten is echter kapitaalintensief en geen core-business voor u. Dutch Charge heeft de perfecte oplossing: Charging as a Service (CaaS).

Elektrisch laden voor bezoekers
Compensatie geleverde energie
Compatible met alle laadpassen
Dynamic Load Balancing

Hoe werkt het?

Dutch Charge exploiteert laadpalen. Wij regelen alles voor u, van de aanvraag en levering tot aan de installatie en het onderhoud. Onze laadstations zijn toegankelijk voor alle gebruikers en alle laadpassen. Daarnaast worden de laadpunten 24 uur per dag gemonitord en voorzien van de nieuwste software updates (ook in het weekend). Dit alles doen we zónder financiële investering van uw kant. U ontvang zelfs een vergoeding voor de energie die uw locatie levert aan de laadpunten. Geen zorgen voor u als klant, geen kosten en geen gedoe!

De slimme laadpalen van Dutch Charge

Onze exploitatie is gebaseerd op een periode van vijf jaar waarin we op uw locatie de laadvoorzieningen regelen, beheren en onderhouden. We plaatsen uitsluitend vandalisme- en toekomstbestendige laadstations van Nederlandse fabrikanten welke zich in de praktijk hebben bewezen. Daarnaast zijn ze uiteraard CE gecertificeerd. U heeft de keuze uit wand-/plafondmodellen en vrijstaande laadzuilen, afhankelijk van  wat het beste aansluit op uw locatie. Naast Smart Charging, is door samenwerking met een slimme meter ook Dynamic Load Balancing mogelijk. Eventuele verzwaring van de hoofdaansluiting is daarmee uit te stellen. 

DIC Laadzuil

Blue Current

Alfen Eve Proline

Onze Dienst

Dutch Charge exploiteert laadpalen. Geen zorgen voor de klant, geen kosten en geen gedoe. Dutch Charge levert een dienst zodat bezoekers onbezorgd tegen een voordelig tarief kunnen laden.

No Cash Out

Dutch Charge draagt alle kosten voor de installatie en beheer van de laadpalen/infra. Daarbij verzorgt Dutch Charge alle werkzaamheden zelf; aanvraag, levering, installatie, verrekening en onderhoud. Dat kost u niets, en u hoeft er ook niets voor te doen. Shared Business is ook mogelijk. Hierbij worden (een deel) van de kosten en opbrengsten gedeeld.

Ontzorgen

Dutch Charge exploiteert laadpalen. Hiervoor plaatsen we laadpalen bij kantoren, winkelcentra, zorgcentra, Horeca, evenementen- en recreatielocaties. Maar ook voor VvE's en (huur)woningcomplexen. Dutch Charge plaats voor eigen rekening en risico alle laadpalen incl benodigde infra. We kopen de stroom in bij de eigenaar van het vastgoed en we verkopen hem aan de paal. Door het gebruik van de laadpaal verdienen we onze investering terug.

Groen Imago

We bieden u een groen imago zonder dat dit een zware investering vergt. Uw imago krijgt een enorme boost en bovendien draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu.

Neem contact op

Heeft u interesse in een investeringsvrij laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.