m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Eenvoudig elektrisch laden? Dutch Charge regelt het kosteloos!

Elektrisch rijden is en heeft de toekomst. De kans dat uw medewerkers, bezoekers of huurders een elektrische auto heeft neemt daardoor toe. Daarnaast wordt laden op bestemming steeds populairder, aangezien het laden op deze manier geen extra tijd kost. Als bedrijf kunt u uw bezoekers faciliteren door voldoende laadvoorzieningen te bieden. Installatie en onderhoud van laadpunten is echter kapitaalintensief en geen core-business voor u. Dutch Charge heeft de perfecte oplossing: Charging as a Service (CaaS).

Hoe werkt het?

Dutch Charge exploiteert laadpalen. Wij regelen alles voor u, van de aanvraag en levering tot aan de installatie en het onderhoud. Onze laadstations zijn toegankelijk voor alle gebruikers en alle laadpassen. Daarnaast worden de laadpunten 24 uur per dag gemonitord en voorzien van de nieuwste software updates (ook in het weekend). Dit alles doen we zónder financiële investering van uw kant. U ontvang zelfs een vergoeding voor de energie die uw locatie levert aan de laadpunten. Geen zorgen voor u als klant, geen kosten en geen gedoe!

Slimme laadpalen

Onze exploitatie is gebaseerd op een periode van vijf jaar waarin we op uw locatie de laadvoorzieningen regelen, beheren en onderhouden. We plaatsen uitsluitend vandalisme- en toekomstbestendige laadstations van Nederlandse fabrikanten welke zich in de praktijk hebben bewezen. Daarnaast zijn ze uiteraard CE gecertificeerd. U heeft de keuze uit wand-/plafondmodellen en vrijstaande laadzuilen, afhankelijk van  wat het beste aansluit op uw locatie. Naast Smart Charging, is door samenwerking met een slimme meter ook Dynamic Load Balancing mogelijk. Eventuele verzwaring van de hoofdaansluiting is daarmee uit te stellen. 

Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.