m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Image Alt

Openbaar laadpunt aanvragen in Eindhoven

Laadpaal Eindhoven

Woont u in gemeente Eindhoven en bent u op zoek naar een openbare laadpaal voor uw elektrische auto? Dan bent u bij Dutch Charge aan het juiste adres. Een openbare laadpaal moet worden aangevraagd bij de gemeente, en wij nemen dit graag voor u uit handen. Zo heeft u binnen een korte tijd een openbare laadpaal in de buurt van uw woning.

Laadpaal Eindhoven

De vraag naar openbare laadpunten neemt toe

Doordat er steeds meer elektrische auto’s op de weg te vinden zijn neemt ook de vraag naar laadpalen toe. Elektrisch rijden is de toekomst en vanaf 2035 mogen er in de Europese Unie enkel nog emissievrije auto’s worden verkocht. Dat betekent dat er in de toekomst nog een hoop laadpalen bij moeten komen om aan de vraag te kunnen voldoen. Ook in gemeente Eindhoven is het belangrijk dat er voldoende laadpalen komen te staan, zodat uw elektrische auto altijd opgeladen kan worden. Wilt u zo’n laadpaal aanvragen, dan ondersteunen wij u hier graag kosteloos in. Dutch Charge levert laadstations aan zowel openbare als semi openbare plekken. Kiest u voor laadpalen van Dutch Charge, dan draagt u een steentje bij aan een beter milieu zonder dat het u iets kost.

Laadpaal aanvragen bij de gemeente

Wanneer er een tekort aan laadpalen bij u in de buurt is zorgen wij samen met gemeente Eindhoven dat er een goede laadvoorziening komt bij uw locatie. We bieden hiervoor zowel reguliere laadpalen als lantaarnpalen met volledig geïntegreerde laadpunten voor elektrische auto’s. Samen met de gemeente kijken we naar de best passende oplossing voor uw situatie.

Voor eventuele vragen verwijzen we u graag naar de FAQ-pagina.

Hoe gaat het in z’n werk?

In het contactformulier vult u alle benodigde gegevens in zoals uw eigen gegevens, de gewenste locatie en of er in de omgeving al een openbare laadpaal staat. Wij nemen dan contact op met gemeente Eindhoven over de laadpaal en vragen deze voor u aan.

Neem contact op

Heeft u interesse in een openbaar oplaadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.