m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Laadpaal Dordrecht aanvragen

Zijn er te weinig openbare oplaadpunten bij u in de buurt en wilt u een laadpaal aanvragen voor gemeente Dordrecht? Bij Dutch Charge kunt u kosteloos high end infrastructuur aanvragen. Samen met uw gemeente zorgen wij voor de beste laadvoorziening bij uw locatie.

High end laadinfra op uw locatie

Geen aanschafkosten

Geen installatiekosten

Volledig ontzorgd

Laadpaal Dordrecht aanvragen

Zijn er te weinig openbare laadpunten bij u in de buurt? Bij Dutch Charge kunt u kosteloos een laadpaal aanvragen voor gemeente Dordrecht. Samen met uw gemeente zorgen wij voor de beste laadvoorziening voor uw locatie. U kunt bij ons terecht voor zowel reguliere laadpalen als slimme laadlantaarns met volledig geïntegreerde laadpunten voor elektrische auto’s.

Vul geheel vrijblijvend het formulier in om contact met ons op te nemen. Nadat u het formulier heeft ingevuld, bepaalt de gemeente aan de hand van de strategische plankaart de locatie voor de laadpaal.

High end laadinfra op uw locatie

Geen aanschafkosten

Geen installatiekosten

Volledig ontzorgd

Na de aanvraag

Komt uw locatie in Dordrecht in aanmerking voor extra laadvoorziening? Vaak wordt het laadpunt binnen 20 weken aangesloten, waarna het nog ongeveer een maand duurt voordat het bord en de kruismarkering geplaatst worden.

Laadpaal opties van Dutch Charge

Besluit u een openbare laadpaal voor gemeente Dordrecht aan te vragen, dan wordt er eerst geïnventariseerd welk laadpunt er bij uw situatie, wensen en doelstellingen passen. De installatie, service en het onderhoud is geheel kosteloos en na verloop van tijd kunnen het aantal laadpalen worden uitgebreid. We streven ernaar dat de elektrische rijder kan laden voor een vast marktconform tarief per kWh van €0,50 (exclusief btw). Daarnaast rekenen we €0,50 transactiekosten per transactie (exclusief btw).

We Drive Solar Laadpunt

laadpaal aanvragen

CityCharge Lantaarnpaal

laadpaal aanvragen amersfoort

Voorwaarden van de gemeente Dordrecht

Iedere gemeente hanteert andere voorwaarden als het gaat om laadinfra, zo ook de gemeente Dordrecht. Toch is er in alle gemeenten één gemene deler: u kunt pas een aanvraag voor een openbare laadpaal doen wanneer u zelf geen laadpunt kunt plaatsen. Dit wil zeggen dat er geen mogelijkheid is om op uw terrein te parkeren en een laadpaal te plaatsen.

Vereisten aanvraag openbare laadpaal

De meeste gemeenten werken samen met een exploitant zoals Dutch Charge voor het plaatsen van oplaadpalen. Voor eigenaren van elektrische auto’s die geen eigen laadvoorziening hebben kunnen openbare laadpunten aangevraagd worden. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Er is geen mogelijkheid om een laadpaal op eigen terrein te plaatsen.
  • Binnen 300 meter is er geen openbare laadpaal te vinden.
  • U heeft een aankoopcontract of leasecontract voor een volledig elektrische auto of plug-in hybride auto.
  • Wanneer de aanvraag in een vergunninghouderszone is heeft u een parkeervergunning.
  • U woont of werkt in de gemeente van de aanvraag.

Over Dutch Charge

Geen gedoe, geen geregel!

Dutch Charge is dé all-in partner voor laadpaal oplossingen. Voor u zijn laadinfrastructuur en laadstations géén kernactiviteit. Voor ons wel. Wij nemen al het ‘gedoe’ voor u uit handen, zodat u niets hoeft te regelen. Wij pakken het op. 

laadpaal scherpenzeel

Geen aanschafkosten

We stellen het laadpunt geheel kosteloos ter beschikking

Geen installatiekosten

Het plaatsen en installeren van laadpunten is volledig kosteloos

Geen verborgen kosten

Geen onderhouds-, connectivity- en administratiekosten

Stroomkosten vergoed

Wij vergoeden uw stroomkosten volledig, geen verassingen

Laadpaal aanvragen gemeente

Een laadpaal aanvragen bij de gemeente kunt u zowel zelf als door Dutch Charge laten doen. Het is hierdoor zeer eenvoudig om een laadpaal aan te vragen bij de gemeente. Na het invullen van het aanvraagformulier regelen wij de rest voor u. Heeft u in de tussentijd opmerkingen, vragen of wilt u advies van een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan een laadpaal in de buurt.

Openbare laadpaal aanvragen

Een toegankelijke laadmogelijkheid voor uw elektrische auto begint bij het aanvragen van een openbare laadpaal. Bij Dutch Charge werken we samen met gemeenten om een groeiend aantal openbare laadpunten te realiseren. Elektrisch rijden wordt voor iedereen praktischer en gemakkelijker als er laadpalen in de buurt zijn. Een openbare laadpaal aanvragen bij Dutch Charge is zeer eenvoudig. Wanneer u het aanvraagformulier invult gaan wij verder voor u aan de slag. Wij houden u uiteraard op de hoogte van alles tijdens het proces.

Toenemende vraag openbare laadpunten

Een elektrische auto (EV) zorgt voor minder uitstoot en dat is belangrijk voor het milieu. Wist u dat er vanaf 2035 alleen nog emissievrije auto’s verkocht mogen worden? Hierdoor neemt het aantal EV’s op de weg met een rap tempo toe. Dit betekent dat de laadvoorziening mee moet groeien om zo een groot tekort aan laadpalen, waaronder in Dordrecht, te voorkomen. Dutch Charge kan u hierbij helpen, zeker wanneer u niet in de gelegenheid bent een laadpunt op eigen terrein te realiseren.

Slimme laadvoorziening voor Dordrecht

Dutch Charge werkt samen met een slimme meter waardoor Dynamic Loadbalancing mogelijk is. Bovendien zijn de laadpalen voorzien van een RFID kaartlezer. Dit zorgt ervoor dat alle standaard elektrische auto’s opgeladen kunnen worden. Daar komt nog bij dat de laadpalen van Dutch Charge zo zijn ontworpen dat ze eenvoudig in gebruik zijn. Neem nu contact op en vraag een laadpaal aan voor bij u in de wijk.

Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.