m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Gratis laadpaal Culemborg

Is er een tekort aan oplaadpunten bij u in de buurt en wilt u een laadpaal aanvragen in Culemborg? Wij zijn de partij om kosteloos een openbare laadpaal aan te vragen. Dutch Charge zorgt samen met uw gemeente voor de beste laadvoorziening bij uw locatie.

High end laadinfra op uw locatie

Geen aanschafkosten

Geen installatiekosten

Volledig ontzorgd

Laadpaal Culemborg aanvragen

Is er een tekort aan oplaadpunten bij u in de buurt en wilt u een laadpaal aanvragen in Culemborg? Wij zijn de partij om kosteloos een openbare laadpaal aan te vragen. Dutch Charge zorgt samen met uw gemeente voor de beste laadvoorziening bij uw locatie. Bij ons kunt u terecht voor zowel reguliere laadpunten als lantaarnpalen met volledig geïntegreerde laadpunten voor elektrische auto’s.

Vul het formulier in en neem vrijblijvend contact met ons op. Nadat u het formulier heeft ingevuld, bepaalt de gemeente aan de hand van de strategische plankaart de locatie voor de laadpaal.

High end laadinfra op uw locatie

Geen aanschafkosten

Geen installatiekosten

Volledig ontzorgd

Na de aanvraag

Nadat u het formulier heeft ingevuld, bepaalt de gemeente aan de hand van de strategische plankaart de locatie voor de laadpaal.

Komt uw locatie in Culemborg in aanmerking voor extra laadvoorziening? Vaak wordt de openbare laadpaal binnen 20 weken aangesloten, waarna het nog ongeveer een maand duurt voordat het bord en de kruismarkering geplaatst worden.

Laadpaal opties van Dutch Charge

Wanneer u besluit een laadpaal aan te vragen wordt er geïnventariseerd hoeveel laadpunten er bij uw situatie, wensen en doelstellingen passen. De installatie, service en het onderhoud is geheel kosteloos en na verloop van tijd kunnen het aantal laadpunten worden uitgebreid. We streven ernaar dat de elektrische rijder kan laden voor een vast marktconform tarief per kWh van €0,50 (exclusief btw). Daarnaast rekenen we €0,50 transactiekosten per transactie (exclusief btw).

We Drive Solar Laadpunt

laadpaal aanvragen

CityCharge Lantaarnpaal

laadpaal aanvragen amersfoort

Voorwaarden van de gemeente Culemborg

Iedere gemeente hanteert andere voorwaarden als het gaat om laadinfra. Toch is er in alle gemeenten één gemene deler: u kunt pas een aanvraag voor een openbare laadpaal doen wanneer u zelf geen laadpunt kunt plaatsen. Dit wil zeggen dat er geen mogelijkheid is om op uw terrein te parkeren en een laadpaal te plaatsen.

Vereisten aanvraag openbare laadpaal

De meeste gemeenten werken samen met een aanbieder zoals Dutch Charge voor het plaatsen van oplaadpalen. Voor eigenaren van elektrische auto’s die geen eigen oplaadpaal hebben kunnen openbare laadpalen aangevraagd worden. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Er is geen mogelijkheid om een laadpaal op eigen terrein te plaatsen.
  • Binnen 300 meter is er geen openbare laadpaal te vinden.
  • U heeft een aankoopcontract of leasecontract voor een volledig elektrische auto of plug-in hybride auto.
  • Wanneer de aanvraag in een vergunninghouderszone is heeft u een parkeervergunning.
  • U woont of werkt in de gemeente van de aanvraag.

Over Dutch Charge

Geen gedoe, geen geregel!

Dutch Charge is dé all-in partner voor laadpaal oplossingen! Voor u zijn laadinfrastructuur en laadstations géén kernactiviteit. Voor ons wel! Dutch Charge neemt al het ‘gedoe’ uit handen, zodat u niets hoeft te regelen! Wij pakken het op. 

laadpaal scherpenzeel

Geen aanschafkosten

We stellen het laadpunt geheel kosteloos ter beschikking

Geen installatiekosten

Het plaatsen en installeren van laadpunten is volledig kosteloos

Geen verborgen kosten

Geen onderhouds-, connectivity- en administratiekosten

Stroomkosten vergoed

Wij vergoeden uw stroomkosten volledig, geen verassingen

Laadpalen aanvragen gemeente

Een laadpaal aanvragen bij uw gemeente kunt u compleet zorgeloos door Dutch Charge laten doen. Hierdoor is het voor u zeer eenvoudig om een laadpaal aan te vragen bij uw gemeente. U hoeft alleen een aanvraagformulier in te vullen en wij regelen de rest. Als u in de tussentijd opmerkingen, vragen of behoefte aan advies heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Openbare laadpaal aanvragen

Als u op zoek bent naar een toegankelijke en duurzame laadmogelijkheid voor uw elektrische auto is een openbare laadpaal aanvragen de eerste stap. Wij werken samen met gemeenten om een groeiend aantal openbare laadplekken voor elektrische auto’s te realiseren. Elektrisch rijden wordt voor iedereen praktischer en makkelijker als er een laadpaal bij u in de buurt staat. U kunt bij Dutch Charge door middel van een aanvraagformulier snel en eenvoudig een openbare laadpaal aanvragen. Wij gaan verder voor u aan de slag en houden u op de hoogte tijdens het aanvraag proces.

Toenemende vraag openbare laadpunten

Een elektrische auto zorgt voor minder uitstoot en dat is belangrijk voor het milieu. Wist u dat er vanaf 2035 alleen nog emissievrije auto’s verkocht mogen worden? Dat zorgt ervoor  dat het aantal elektrische voertuigen op de weg explosief toeneemt. Het aantal oplaadpunten moet dus ook flink groeien om dit bij te houden, anders is er in de toekomst een groot tekort aan laadpunten in Culemborg. Dutch Charge plaatst kosteloos laadpunten in Culemborg. Ook wanneer een laadpaal niet op eigen terrein geplaatst kan worden.

Slimme laadpaal

Dutch Charge werkt samen met een slimme meter waardoor Dynamic Loadbalancing mogelijk is. Bovendien zijn de laadpalen voorzien van een RFID kaartlezer. Dit zorgt ervoor dat alle standaard elektrische auto’s opgeladen kunnen worden. Daar komt nog bij dat de laadpalen van Dutch Charge zo zijn ontworpen dat ze eenvoudig in gebruik zijn. Neem nu contact op en laat een laadpaal in Culemborg installeren door Dutch Charge.

Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.