m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Openbare laadpunten elektrische auto

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

openbare laadpunten elektrische auto

Vraag naar openbare oplaadpunten elektrische auto stijgt

Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit ons straatbeeld: elektrische auto’s. Ze zijn steeds vaker te vinden op de weg. Niet zo gek dat daardoor ook de vraag naar openbare laadpunten voor de elektrische auto toeneemt. Dutch Charge levert kosteloos laadpalen voor diverse parkeerterreinen zoals bij kantoorgebouwen, winkel- en zorgcentra en hotels en restaurants. Daarnaast bieden we onze laadstations ook aan bij de Vereniging van Eigenaren voor huurwoningcomplexen. Zo hebben uw medewerkers, klanten en andere bezoekers altijd de mogelijkheid om hun elektrische auto op te laden en kunnen ze onbezorgd de weg op.

Investeringsvrije laadpunten

Bent u op zoek naar een laadpunt voor openbaar gebruik? Bij Dutch Charge kunt u compleet kosteloos een laadpaal aanschaffen. Wij zorgen voor de financiering tot en met het onderhoud van de laadstations. Zo hoeft u niets te investeren en u draagt toch uw steentje bij aan een beter milieu!

Hoe gaat het in z’n werk?

Dutch Charge levert en installeert geheel op eigen rekening en op eigen risico openbare laadpunten. U betaalt hier zelf niets voor. Op termijn verdienen wij onze investering terug door het gebruik van de laadpalen. De palen worden op uw terrein geplaatst en 24/7 gemonitord vanaf een centraal punt. Van hieruit worden ze ook voorzien van de laatste software updates. U heeft dus geen omkijk naar het onderhouden van de laadpunten. Onze exploitatie bieden we kosteloos aan voor de duur van 5 jaar, na deze 5 jaar kunt u dit kosteloos verlengen.

Onze laadpunten zijn ontworpen naar gebruiksgemak, zijn vandalismebestendig en van Nederlandse bodem. Door onze samenwerking met slimme meter is Smart Charging mogelijk. Hierdoor wordt de stroomcapaciteit slim verdeeld per laadpunt. De laadpalen zijn door de RFID kaartlezer geschikt voor vrijwel alle laadpassen van de standaard elektrische auto’s. Het is mogelijk om de laadpalen aan te sluiten aan uw eigen stroomvoorziening, maar we kunnen ook een eigen meter plaatsen met een eigen leverancier en energiecontract. Wilt u advies over uw huidige elektrorekening en leverancier? Dat geven we u graag!

openbare laadpalen

Neem contact op

Heeft u interesse in openbare oplaadpunten voor de elektrische auto? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.