m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laden elektrische auto

Gratis laadpunt van Dutch Charge

laden-elektrische-auto

Vraag elektrisch laden neemt toe

Het laden van een elektrische auto wordt tegenwoordig steeds normaler. Het is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Maar eigenaren van een elektrische auto hebben nog lang niet overal de mogelijkheid om hun auto op te laden terwijl de vraag naar het laden van elektrische auto’s toeneemt. Daarom kunt u bij Dutch Charge geheel gratis laadpunten aanvragen voor elektrische auto’s. Zo kunt u en bijdragen aan een beter milieu en uw medewerkers, bezoekers en andere klanten zorgeloos elektrisch laten rijden.

Gratis elektrische laadpaal

Onze laadpunten zijn helemaal gratis en we zorgen ook voor het onderhoud en het beheer. U hoeft er zelf niet eens naar om te kijken en ook geen grote investering te doen, dat doen wij namelijk. We kunnen onze investering op termijn terugverdienen door het gebruik van de laadpunten.

De slimme laadpaal van Dutch Charge

Het onderhoud en beheer wordt vanaf een centrale plek gedaan. De laadpunten worden 24/7 gemonitord en voorzien van updates. Daarnaast zijn ze vandalisme bestendig waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken of ze wel veilig zijn op uw terrein. We leveren onze laadpunten op semi-publieke parkeerterreinen zoals winkelcentra, kantoren, woningcomplexen en hotels en restaurants. Door onze samenwerking met slimme meter wordt de stroom slim verdeeld over de laadpunten en ze zijn TÜV en CE gecertificeerd. In de laadpunten zit een RFID kaartlezer waardoor vrijwel alle laadpassen van de standaard elektrische auto’s uitgelezen kunnen worden.

Installatie

Voordat we een laadpunt op uw terrein installeren kijken we eerst samen met u welke laadpaal geschikt is op uw terrein. Wij zorgen ervoor dat de laadpaal geïnstalleerd wordt. Dit kan op uw bestaande stroomvoorziening of we plaatsen er zelf een meter bij. Daarnaast geven we u graag advies over energieleveranciers en energiecontracten.

Interesse?

Wilt u uw medewerkers, klanten en bezoekers de mogelijkheid geven voor het laden van hun elektrische auto? Of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan contact op via 85 – 0716699, of vul ons contactformulier in. We helpen u graag!

laden elektrische auto

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.