m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadpaal elektrische auto aanvragen

Gratis laadpunt van Dutch Charge

laadpaal elektrische auto aanvragen

Vraag naar laadpaal voor elektrische auto stijgt

Wilt u een laadpaal voor elektrische auto’s aanvragen zodat werknemers, klanten en andere bezoekers hun auto kunnen opladen op uw parkeerterrein? Dat kan bij Dutch Charge! Het milieu blijft een ongoing topic, waardoor meer mensen ervoor kiezen om elektrisch te gaan rijden. Vraag daarom kosteloos een laadpaal aan voor uw terrein. Zo komt u uw bezoekers tegemoet én draagt u zelf ook bij aan een beter milieu! 

De laadpalen van Dutch Charge

Een laadpaal voor een elektrische auto aanvragen bij Dutch Charge biedt diverse voordelen. De laadpunten kosten u niet alleen niets, maar u wordt ook nog volledig ontzorgd. Zo worden de palen vanuit een centraal punt  24/7 gemonitord en van de laatste updates voorzien. Daarnaast nemen wij het onderhoud van de palen op ons. Door samen te werken met slimme meter, kunnen we gebruikmaken van loadbalacing. Dit houdt in dat de maximaal beschikbare stroomcapaciteit per oplaadpunt slim wordt verdeeld. Hierdoor is er geen verzwaring van elektronische installatie nodig. De laadpaal is vandalismebestendig en voorzien van een RFID kaartlezer waardoor alle standaard elektrische auto’s ermee opgeladen kunnen worden. 

Aan wie leveren we onze laadpalen?

Wij leveren onze laadpalen aan semi-publieke parkeerterreinen. Hieronder vallen kantoren, zorg- en winkelcentra en de Vereniging van Eigenaars en Eigenaars van (huur)woningcomplexen. We geven u graag advies over welke laadpaal geschikt is voor uw locatie. We kunnen het laadpunt op uw huidige stroomvoorziening aansluiten, maar het is ook mogelijk om zelf een meter te plaatsen. 

elektrische laadpaal aanvragen

Neem contact op

Heeft u interesse in een laadpaal? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.