m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadpaal plaatsen

Gratis laadpunt van Dutch Charge

laadpaal-plaatsen

Aanvragen laadpaal neemt toe

Wilt u een laadpaal plaatsen op uw parkeerterrein? Vraag dan een gratis laadpaal aan bij Dutch Charge! Tegenwoordig zijn er steeds meer elektrische auto’s op de weg waardoor de vraag naar laadpalen toeneemt. U kunt uw medewerkers, klanten en andere bezoekers een extra service bieden door een laadpaal te plaatsen op uw parkeerterrein. Zo kunnen zij zorgeloos blijven rijden en u draagt bij aan een beter milieu zonder dat daar kosten aan zijn verbonden.

Gratis laadpaal aanvragen

De laadpaal plaatsen en beheren we kosteloos voor u. Vanaf één centraal punt worden de laadpalen 24/7 beheert en voorzien van de nieuwste software updates. U heeft er zelf geen omkijken want wij nemen alle zorg voor onze rekening. We kunnen onze investering op termijn terugverdienen door het gebruik van de laadpalen. De laadpalen van Dutch Charge worden geleverd aan parkeerlocaties van kantoren, winkelcentra, zorgcentra en bij huurwoningcomplexen. Per locatie geven we advies over wat de beste laadpaal is voor de situatie.

De juiste laadpaal voor elke locatie

Voor we de laadpaal plaatsen gaan we eerst in gesprek met u. Dan kijken we wat uw wensen en behoeften zijn en geven we u advies over de mogelijkheden. We bieden voor elke locatie de benodigde oplaadcapaciteit. Door de samenwerking met slimme meter wordt de stroom slim verdeeld over de laadpalen. Daarnaast kunnen we u ook voorzien van advies over energiecontracten en energieleveranciers.

De laadpaal van Dutch Charge is ontworpen naar gebruiksgemak. Door de RFID kaartlezer kunnen alle standaard elektrische auto’s opgeladen worden door onze laadpalen. Daarnaast zijn ze hufterproof waardoor ze vandalismebestendig zijn. De exploitatie loopt 5 jaar en wanneer deze 5 jaar voorbij zijn, kunt u kosteloos weer verlengen.

Interesse?

Wilt u een laadpaal plaatsen van Dutch Charge? Of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan nu contact op via 85 – 0716699, laat uw gegevens achter in ons contactformulier. We helpen u graag!

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.