m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Installatie laadpaal

Laadpunt van Dutch Charge

installatie laadpaal

Installatie van laadpaal bij u in de buurt

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een elektrische auto te rijden. Logisch dus dat de vraag naar de installatie van laadpalen ook stijgt. Bied uw klanten, medewerkers en andere bezoekers daarom een extra service door kosteloos een oplaadpunt aan te vragen voor uw terrein. Zo draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu!

Het kost u niets

Kiest u voor een laadpaal van Dutch Charge, dan bent u verzekerd van een goede service. Wij regelen niet alleen de plaatsing van het oplaadpunt, maar zorgen ook voor het onderhoud. Zo worden onze palen 24/7 vanuit een centraal punt gemonitord. Vanuit hier worden ze ook voorzien van de nieuwste software updates. Daarnaast zijn de laadpalen vandalismebestendig. Wel zo fijn. Dutch Charge financiert, plaatst en onderhoudt laadpalen voor kantoren, zorg- en winkelcentra, de Vereniging van Eigenaren en huurwoningcomplexen. 

Slimme laadpaal

Dutch Charge werkt samen met slimme meter waardoor loadbalancing mogelijk is. Onze laadpalen zijn voorzien van een RFID kaartlezer, waardoor het voor alle standaard elektrische auto’s op te laden zijn. Laat de installatie van uw laadpaal over aan Dutch Charge en ga altijd onbezorgd op weg!

laadpunt installeren

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
[contact-form-7 id=”8023″]
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.