m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Publieke laadpunten

Laadpunt van Dutch Charge

publieke laadpunten

Vraag naar publieke laadpunten blijft stijgen

Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit ons straatbeeld: elektrische auto’s. Steeds meer mensen kiezen ervoor om elektrisch te gaan rijden. Zo zijn elektrische auto’s bijvoorbeeld aanzienlijk beter voor het milieu. Maar met de stijging van dit soort auto’s, neemt de vraag naar publieke laadpunten ook toe. Wilt u voor uw parkeerterrein ook een laadpaal, zodat u uw bezoekers, werknemers en bezoekers een extra service kunt bieden? Dutch Charge levert kosteloos laadstations aan semi openbare plekken zoals parkeergelegenheden bij kantoorpanden, zorg- en winkelcentra en hotels en restaurants. Door te kiezen voor Dutch Charge draagt u een steentje bij aan een beter milieu zonder daar een investering voor te doen én u zorgt ervoor dat uw bezoekers zorgeloos elektrisch kunnen rijden.

De laadpunten van Dutch Charge

Wilt u ook zo’n publieke laadpunt aanvragen? Dit kunt u geheel investeringsvrij doen bij Dutch Charge. Van de installatie tot aan het onderhoud, wij regelen het voor u.

Hoe gaat het in z’n werk?

De laadpunten worden door ons geleverd en geplaatst op geheel eigen rekening. Op termijn verdienen wij onze investering terug door het gebruik van de laadstation. Wij plaatsen de paal op uw terrein en vanuit een centraal punt wordt deze 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord en voorzien van de nieuwste software updates. De exploitatie bieden we aan voor de duur van 5 jaar. Na deze periode kunt u dit kosteloos weer verlengen.

Onze laadpalen zijn van Nederlandse fabrikant, zijn ontworpen naar gebruiksgemak en zijn vandalismebestendig. Door onze samenwerking met slimme meter, kunnen we gebruikmaken van Smart Charging. Hierdoor wordt de stroomcapaciteit slim per laadpunt verdeeld. De palen hebben een RFID kaartlezer, waardoor vrijwel alle standaard elektrische auto’s aan de laadpalen geladen kunnen worden. U kunt ervoor kiezen om het laadstation op uw eigen stroomvoorziening te laten aansluiten, maar wij kunnen ook een eigen meter plaatsen.

openbare laadpalen

Neem contact op

Heeft u interesse in het aanvragen van publieke laadpunten? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.