m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadpaal thuis

Vraag naar laadpaal thuis neemt toe

U heeft graag een laadpunt thuis? Het elektrisch rijden is nog steeds de toekomst en neemt elke dag toe, en zo ook de vraag naar een laadpunt thuis. Wij van Dutch Charge plaatsen Laadpalen door heel Nederland bij zowel mensen thuis, kantoren en openbare ruimtes. Hoe gaat dit dan in zijn werk? Bij Dutch Charge kunt u namelijk investeringsvrij een laadpaal laten plaatsen. Dat betekent eigenlijk heel simpel dat het aanvragen en laten plaatsen van een laadpaal thuis u niks zal kosten. Benieuwd wat voor laadpunt u kunt laten plaatsen, neem eens een kijkje op onze product pagina op deze website.

Het kost u niets

Geen zorgen voor onze klanten, want Dutch Charge levert een onbezorgde dienst. Alle kosten van de installatie, beheer en de laadpaal infra neemt Dutch Charge voor zijn rekening. Wij plaatsen laadpalen bij kantoren, winkelcentra, zorgcentra, horeca, evenementen, recreatiegebieden maar ook VvE’s en (huur)woningcomplexen. Het plaatsen van een laadpaal thuis is dus voor eigen rekening van Dutch Charge. Hoe verdienen wij dan onze investering terug? Eigenlijk heel simpel, door het gebruiken van de laadpaal.

Laadpalen van Dutch Charge

Laadpaal thuis van Dutch Charge
Laadpunt thuis Dutch Charge

Geniet van de voordelen

Wanneer u voor een laadpunt van Dutch Charge kiest brengt dit veel voordelen met zich mee. De laadpaal en de installatiekosten zijn investeringsvrij, daarnaast krijgt u garantie, onderhoud en 24 uur service. Onze laadpalen zijn vandalismebestendig en worden ook nog eens in Nederland vervaardigd. Kort samengevat als u kiest voor een laadpaal thuis van Dutch Charge heeft u geen aanschafkosten, installatiekosten, verborgen kosten en vergoeden wij volledig de stroomkosten.

Stappenplan naar een laadpaal

Wij richten ons op semi publieke parkeergelegenheden dus verzorgen in de regel geen laadpalen voor particulieren. Komt u wel in aanmerking en bent u bijvoorbeeld eigenaar van een wooncomplex of voorzitter bij een VvE dan kunnen wij zeker iets voor u beteken. Wij starten met een goed gesprek om de wensen in kaart te brengen en zullen met u de doelstelling passend te maken om uit te komen op een concrete planning voor het plaatsen van uw laadpaal of laadpalen. Vervolgens komen onze installateurs de plaatsing verzorgen en waar nodig uitbreiden naar meerdere laadpallen. Daarna kunt u en uw bewoners ongestoord uw elektrische auto laden. Wij streven naar een vast laag marktconform tarief per kWh voor onze afnemers. Dit is exclusief de kosten van uw laadpas-aanbieder.

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met os op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.