m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Publieke laadpalen

Laadpunt van Dutch Charge

openbare-laadpalen

Vraag naar publieke laadpalen neemt toe

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Steeds meer mensen kiezen ervoor om elektrisch te gaan rijden. Daardoor stijgt ook de aanvraag van publieke laadpalen. Dutch Charge levert kosteloos laadpalen op semi openbare plekken zoals bij kantoren, zorg- en winkelcentra en huurwoningcomplexen. Zo hebben uw medewerkers, klanten en andere bezoekers altijd de mogelijkheid om hun elektrische auto op te laden. 

De laadpalen van Dutch Charge

Wilt u publieke laadpalen aanschaffen? Dit kan geheel kosteloos bij Dutch Charge. Wij regelen de financiering tot en met het onderhoudt van de laadpunten. Zo hoeft u niks te investeren en draagt u toch uw steentje bij aan een beter milieu! 

Hoe gaat het in z’n werk?

Dutch Charge levert en plaatst op eigen rekening én eigen risico publieke laadpalen. Wij verdienen op termijn onze investering terug door het gebruik van het laadpunt. De laadpaal wordt op uw eigen terrein geplaatst en 24/7 beheerd op afstand. Vanuit een centraal punt worden de laadpalen gemonitord en voorzien van de laatste software updates. De exploitatie bieden we aan voor de duur van 5 jaar. Daarna kunt u dit kosteloos verlengen. 

Onze publieke laadpalen zijn ontworpen naar gebruiksgemak, zijn vandalismebestendig en van Nederlandse fabrikant. Door onze samenwerking met slimme meter, maken we gebruik van Smart Charging. Dit houdt in dat de stroomcapaciteit slim over de laadstations wordt verdeeld. De palen zijn voorzien van een RFID kaartlezer. Hierdoor zijn ze geschikt voor vrijwel alle standaard elektrische auto’s. De laadpalen kunnen aangesloten worden op uw eigen stroomvoorziening, maar wij kunnen ook een eigen meter plaatsen. 

openbare laadpalen

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.