m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Oplaadpunten

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

oplaadpunten

Vraag naar oplaadpunten neemt toe

Sinds de opkomst van elektrische auto’s, is er steeds meer vraag naar oplaadpunten. Wanneer u laadpalen aanschaft voor op de zaak biedt u uw klanten, bezoekers en medewerkers een extra service. Door laadpunten op uw terrein te plaatsen voelen de klanten zich welkom. Bij Dutch Charge kunt u gratis een laadpaal aanschaffen en  laten installeren. Wij leveren ook aan Vereniging van Eigenaars voor huurwoningcomplexen. Zodat ook huurders zorgeloos elektrisch kunnen rijden. Per situatie en locatie kijken we welke oplaadpunt geschikt is. 

Gratis oplaadpunt van Dutch Charge

De oplaadpunten van Dutch Charge, de naam zegt het al, komen van een Nederlandse fabrikant. We werken samen met slimme meter waardoor dynamic loadbalancing mogelijk is. Daarnaast zijn onze oplaadpunten voorzien van een RFID kaartlezer waardoor het laadpunt vrijwel alle laadpassen kan uitlezen. Onze laadpunten zijn ontworpen naar het gebruiksgemak waardoor ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. Wij ontzorgen u volledig door het leveren en installeren van een gratis laadpunt op onze eigen rekening. Het aanschaffen en installeren is voor u gratis en voor ons een investering die we op termijn terug verdienen door het gebruik.

Geheel gratis

Dutch Charge levert en installeert het oplaadpunt geheel gratis. Daarnaast dragen wij ook zorg voor het onderhoud en beheren we de laadpunten. Het is een groot voordeel voor u wanneer u een laadpaal aanschaft via Dutch Charge, u hoeft namelijk zelf niet te investeren en u draagt bij aan een beter milieu! Wanneer u gebruik wilt maken van een van onze laadpunten dan bieden we u dit voor 5 jaar kosteloos aan. Als de 5 jaar verstreken zijn kunt u dit ook kosteloos verlengen. U heeft er zelf geen omkijken naar, wij nemen het onderhoud van de palen op ons.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u interesse in de oplaadpunten van Dutch Charge? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via 085 – 0716699, of vul het contactformulier in.

oplaadpunten

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met os op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.