m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Oplaadpunten elektrische auto

Gratis laadpunt van Dutch Charge

oplaadpunten elektrische auto

Vraag naar oplaadpunten elektrische auto stijgt

Bent u op zoek naar oplaadpunten voor de elektrische auto van uw bezoekers, klanten en medewerkers? Elektrisch rijden heeft de toekomst en de vraag naar auto’s en laadpunten stijgt nog steeds. Dutch Charge levert en installeert geheel gratis betrouwbare elektrische laadpunten. Het is voor bezoekers met een elektrische auto een warm welkom wanneer ze zien dat ze gebruik kunnen maken van oplaadpunten op uw terrein. 

Oplaadpunt van Dutch Charge

Het aanschaffen en installeren van een oplaadpunt is bij Dutch Charge geheel gratis. Daarnaast nemen wij ook de zorg van het onderhoud op onze rekening en beheren we 24/7 de oplaadpunten vanuit een centraal punt. De oplaadpunten voor elektrische auto’s van Dutch Charge zijn slim en gemaakt naar het gebruiksgemak. Alle standaard elektrische auto’s zijn geschikt voor onze laadpalen.

De oplaadpunten van Dutch Charge

Door samenwerking met slimme meter is dynamic loadbalancing mogelijk. Onze laadpalen zijn voorzien van een RFID kaartlezer waardoor ze bijna alle laadpassen kunnen uitlezen. Voordat we een laadpaal plaatsen gaan we eerst in gesprek zodat we kunnen inventariseren wat uw wensen zijn. Tijdens dit gesprek geven we u advies over welke mogelijkheden er zijn en wat in uw situatie de meest geschikte mogelijkheid is. Wij verzorgen het hele proces van installatie tot beheer, u heeft er zelf geen omkijken naar. De exploitatie wordt u voor 5 jaar kosteloos aangeboden. Als deze jaren verstreken zijn, kunt u kosteloos verlengen. We sluiten de laatpunten op uw bestaande stroomaansluiting aan, maar we kunnen ook een eigen meter plaatsen als u dat wilt. In dat laatste geval sluiten we zelf een energiecontract af met een leverancier.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u interesse in de oplaadpunten voor de elektrische auto van Dutch Charge? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op via 85 – 0716699, of laat uw gegevens achter.

laden elektrische auto

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.