m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Oplaadpunt auto

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

oplaadpunt-auto

Vraag naar oplaadpunt voor auto neemt toe

Tegenwoordig zien we steeds meer elektrische auto’s op de weg. Hierdoor is de vraag naar een oplaadpunt voor auto’s flink gestegen. Wilt u laadpunten plaatsen voor uw bezoekers, klanten en medewerkers? Bij Dutch Charge kunt u geheel investeringsvrij openbare laadpunten aanschaffen en laten installeren. Wij leveren ook aan de Vereniging van Eigenaars voor huurwoningcomplexen. Zo krijgen ook huurder de mogelijkheid om zorgeloost te kunnen rijden met hun elektrische auto. Per situatie kijken we welk oplaadpunt het beste aansluit bij de wensen en behoeften.

Gratis oplaadpunt van Dutch Charge

De oplaadpunten voor auto’s van Dutch Charge komen van een Nederlandse fabrikant. Omdat Dutch Charge samenwerkt met slimme meter, wordt dynamic loadbalancing mogelijk gemaakt. Onze oplaadpunten zijn voor vrijwel alle laadpassen geschikt door de RFID kaartlezer. Het is een slim laadpunt dat ontworpen is naar gebruiksgemak. We sluiten de laadpunten aan op uw huidige stroomaansluiting en eens in het (half)jaar zullen we de stroomkosten verrekenen. Naast het aansluiten op uw eigen stroomaansluiting kunnen we ook een eigen meter plaatsen, dan sluiten we zelf een energiecontract af met een leverancier. Wanneer u bij ons oplaadpunten aanschaft geven we u graag een passend advies ten aanzien van uw elektrorekening en leverancier.

Geheel gratis

Wij kunnen de oplaadpunten geheel gratis leveren omdat we deze op termijn terugverdienen door het gebruik. Wanneer het oplaadpunt geplaatst is, zullen wij het onderhouden en beheren. U hoeft zelf niets te investeren en toch draagt u bij aan een beter milieu. De laadpalen worden u aangeboden voor een duur van 5 jaar, wanneer de 5 jaar voorbij zijn kunt u kosteloos verlengen. We zorgen ervoor dat u er geen omkijken naar hebt door de volledige zorg van de oplaadpunten op ons te nemen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u interesse in de oplaadpunten van Dutch Charge? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via 085 – 0716699, of vul het contactformulier in.

oplaadpunt-auto

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.