m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Oplaadpalen

Gratis laadpunt van Dutch Charge

oplaadpalen

Vraag naar oplaadpalen stijgt

Tegenwoordig zijn er steeds meer elektrische auto’s op de weg. Daardoor is de vraag naar laadpunten gestegen en deze stijgt nog steeds. Geef klanten, bezoekers en medewerkers de mogelijkheid om hun auto’s op te laden door oplaadpalen aan te schaffen. Dit is een extra service en daardoor zullen zij zich welkom voelen. Dutch Charge helpt u graag om laadpalen te plaatsen. Wij doen dit geheel op eigen rekening en risico waardoor het voor u kosteloos is! 

Gratis oplaadpalen

Bij Dutch Charge kunt u terecht voor gratis laadpalen. Wij kunnen deze laadpalen gratis leveren en installeren omdat we op termijn onze investering terugverdienen door het gebruik van het laadpunt. Daarnaast ontzorgen we u volledig als het op de laadpalen aankomt. We zorgen voor het onderhoud en voor de software updates. Ook zullen we de laadpalen 24/7 op afstand beheren vanuit een centraal punt. We leveren aan bedrijven, maar ook aan Vereniging van Eigenaars, zodat de huurders hun auto ook kunnen opladen. Per locatie en situatie kijken we naar welke laadpaal geschikt is.

Slimme oplaadpalen van Dutch Charge

Doormiddel van Smart Charging en Loadbalancing wordt de stroom slim verdeeld. Verder zijn de laadpalen voorzien van RFID kaartlezer zodat de paal met vrijwel alle passen te gebruiken is. Daarnaast zijn ze geheel ontworpen naar gebruiksgemak, dus zeer eenvoudig in gebruik en ze zijn vandalismebestendig. De laadpalen worden aangesloten op uw eigen stroomnetwerk, maar we kunnen eventueel ook een eigen meter plaatsen wanneer u dit wenst. Wilt u graag advies over uw elektrorekening en leverancier? Daarmee helpen we u graag! Alle oplaadpalen van Dutch Charge zijn van een Nederlandse fabrikant welke zich in de praktijk hebben bewezen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bent u geïnteresseerd in een van de oplaadpalen van Dutch Charge? Of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan contact op via 85 – 0716699, of laat uw gegevens hier achter.

oplaadpalen

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met os op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.