m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Oplaadpaal elektrische auto

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

oplaadpaal-auto

Vraag naar oplaadpaal elektrische auto stijgt

Wilt u een oplaadpaal voor een elektrische auto laten plaatsen op uw terrein? Dit kan geheel investeringsvrij bij Dutch Charge! Doordat er meer elektrische auto’s worden gereden stijgt de vraag naar een oplaadpaal voor de elektrische auto. U biedt uw klanten, medewerkers en bezoekers een extra service door oplaadpalen te plaatsen. Zo kunnen zij zorgeloos elektrisch rijden en draagt u bij aan een beter milieu zonder een investering te doen!

Gratis oplaadpaal

Dutch Charge kan de openbare laadpaal voor de elektrische auto helemaal gratis leveren. Daarnaast doen wij ook het onderhoud en de nieuwste updates. De laadpalen worden 24/7 gemonitord vanaf een centrale plek. We werken samen met slimme meter waardoor de laadpalen hun stroom slim verdelen. Daarnaast zijn de laadpalen voorzien van een RFID kaartlezer, wat betekent dat vrijwel alle laadpassen van standaard elektrische auto’s uitgelezen kunnen worden. Onze laadpunten zijn hufterproof en dus beschermd tegen vandalisme. Als we de laadpaal installeren kunnen we deze aansluiten op uw bestaande stroomvoorziening of plaatsen we een eigen meter. Wanneer u bij ons een laadpaal aanvraagt geven we u graag advies over uw energierekening en uw energieleverancier. De laadpalen van Dutch Charge worden geleverd aan parkeerlocaties van kantoren, winkel- en zorgcentra en ook aan de Vereniging Van Eigenaren.

Geheel gratis

We verdienen onze investering op termijn terug door het gebruik van de laadpaal. Daarom kunnen we u de laadpalen helemaal gratis leveren. Naast het leveren van de laadpalen zorgen we ook voor het onderhouden ervan. Dit doen we door de laadpalen 24/7 te monitoren en te voorzien van de nieuwste software updates. U heeft er helemaal geen omkijken naar! We bieden u de laadpalen gratis aan voor de duur van 5 jaar, na deze 5 jaar kunt u kosteloos weer verlengen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u interesse in een oplaadpaal voor een elektrische auto van Dutch Charge? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via 085 – 0716699, of vul het contactformulier in.

oplaadpaal auto

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met os op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.