m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Oplaadpaal auto

Gratis laadpunt van Dutch Charge

oplaadpaal-auto

Vraag naar oplaadpaal auto stijgt

Het milieu is voor steeds meer mensen een grote rol gaan spelen. Daarom kiezen mensen voor elektrisch rijden. Door de toename van elektrische auto’s is er ook meer vraag naar de oplaadpaal voor een auto. Wilt u ook een oplaadpaal aanschaffen voor uw klanten, medewerkers en andere bezoekers? Bij Dutch Charge kunt u gratis een laadpaal aanvragen en laten installeren!

Investeringsvrije oplaadpaal

Wij leveren en installeerden publieke laadpalen geheel voor eigen risico en rekening. Daarom is het voor u kosteloos. Onze investering verdienen we op de termijn weer terug door het gebruik van de laadpaal. Waneer u bij ons een laadpaal aanschaft zorgen wij ervoor dat deze geïnstalleerd wordt. Daarnaast nemen we ook de zorg van het onderhoud op ons. De laadpaal wordt 24/7 gemonitord en voorzien van software updates. Vanaf een centraal punt kunnen we de laadpaal op afstand beheren. We leveren onze laadpalen op parkeerplaatsen van kantoren, winkel- en zorgcentra en ook aan de Vereniging Van Eigenaren. Voor elke locatie kijken we wat de beste mogelijkheden zijn.

Slimme oplaadpaal van Dutch Charge

Dutch Charge werkt samen met slimme meter, hierdoor is Smart Charging en Loadbalancing mogelijk. Dit zorgt ervoor dat de stroom slim verdeeld wordt. De laadpalen zijn ontworpen naar gebruiksgemak en zijn voorzien van een RFID kaartlezer. Alle standaard elektrische auto’s kunnen hierdoor opladen aan een laadpaal van Dutch Charge. U hoeft zich geen zorgen te maken over vandalisme, want onze laadpalen zijn hufterproof. We kunnen de laadpalen aansluiten aan uw eigen stroomvoorziening of we plaatsen zelf een meter. Wilt u graag advies over de elektrorekening en leveranciers? Daar helpen we u graag mee!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bent u geïnteresseerd in een oplaadpaal voor een auto van Dutch Charge? Of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan contact op via 85 – 0716699, of laat uw gegevens hier achter.

oplaadpaal auto

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met os op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.