m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Openbare oplaadpunten

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

openbare-laadpalen

De vraag naar openbare oplaadpunten neemt toe

Tegenwoordig rijden er steeds meer elektrische auto’s op de weg. Elektrisch rijden heeft immers de toekomst. Niet zo gek dus dat de vraag naar openbare oplaadpunten ook steeds verder groeit. Bij Dutch Charge kunt u kosteloos een laadstation aanvragen. Wij leveren palen aan semi openbare plekken, zoals kantoorterreinen, winkel- en zorgcentra, hotels en restaurants. Daarnaast worden onze palen aangeboden aan Vereniging van Eigenaren voor huurwoningcomplexen. Vraag een paal aan voor uw eigen parkeerterrein en biedt een extra service aan uw bezoekers, medewerkers of klanten, terwijl u ook nog eens uw steentje bijdraagt aan een beter milieu!

Investeringsvrije openbare oplaadpunten

Zoekt u een laadstation voor openbaar gebruik? Kies er dan voor om een laadpaal aan te vragen bij Dutch Charge. Wij regelen de financiering tot en met het onderhoud van de laadpunten. Zo hoeft u geen investering te doen, maar kunt u uw gasten toch een extra service bieden.

Hoe gaat het in z’n werk?

Wij leveren en installeren geheel op eigen rekening openbare oplaadpalen. Voor u is dit gratis, doordat wij op termijn onze investering terug verdienen voor het gebruik van de paal. De palen worden door ons geplaatst en vanuit een centraal punt 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord en voorzien van de laatste software updates. Dit betekent dat u zelf geen omkijken heeft naar het onderhoud van de laadpaal. De exploitatie bieden we u kosteloos aan voor de duur van 5 jaar. Na deze 5 jaar kunt u deze periode verlengen, zonder dat het u iets kost.

De laadstations zijn volledig ontworpen naar gebruiksgemak, zijn vandalismebestendig én van Nederlandse fabrikant. Doordat we samenwerken met slimme meter, is Smart Charging mogelijk. Dit wil zeggen dat de stroomcapaciteit slim per laadpunt wordt verdeeld. Onze palen zijn voorzien van een RFID kaartlezer. Hierdoor kunnen vrijwel alle standaard elektrische auto’s door onze laadpalen worden opgeladen. U kunt ervoor kiezen om de laadpaal op uw eigen stroomvoorziening  aan te sluiten, maar het is ook mogelijk dat wij een eigen meter met een eigen leverancier en energiecontract regelen. Wilt u advies over uw huidige elektrorekening en leverancier? Dat geven we u graag!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Twijfel niet langer en vraag openbare laadpalen aan bij Dutch Charge zodat uw klanten en medewerkers altijd hun auto kunnen opladen. Wilt u meer weten over onze diensten en producten? Neem dan contact op via 085 – 0716699 of via ons contactformulier. Voor een overzicht van alle laadpalen die wij aanbieden, klikt u hier.

openbare laadpalen

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.