m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Openbare laadpunten

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

openbare laadpunten

De vraag naar openbare laadpunten neemt toe

Tegenwoordig zijn er steeds meer elektrische auto’s op de weg te vinden. Dit is niet zo gek, aangezien deze auto’s aanzienlijk beter zijn voor het milieu. Elektrisch rijden heeft dan ook de toekomst. Doordat het aantal elektrische auto’s blijft toenemen, stijgt ook de vraag naar openbare laadpunten. Wilt u zo’n openbare paal aanvragen voor uw parkeerterrein, zodat u medewerkers, bezoekers en klanten een extra service kan bieden? Bij Dutch Charge kunt u kosteloos een oplaadpunt aanvragen. Wij leveren laadstations aan semi openbare plekken, zoals parkeerterreinen bij kantoorgebouwen, zorg- en winkelcentra en restaurants en hotels. Daarnaast komen Verenigingen van Eigenaren van huurwoningcomplexen ook in aanmerken voor de laadpalen van Dutch Charge. Kiest u voor onze palen, dan draagt u een steentje bij aan een beter milieu zonder dat het u iets kost én kunnen uw bezoekers zorgeloos elektrisch rijden.

Investeringsvrije openbare laadpunten

Bent u op zoek naar een laadpunt voor openbaar gebruik? Vraag dan een laadstation aan bij Dutch Charge. Wij zorgen volledig voor de financiering. Van de installatie tot aan het onderhoud, u kost het helemaal niets.

Hoe gaat het in z’n werk?

De levering en installeren van laadpalen komt geheel voor de eigen rekening van Dutch Charge. Op termijn verdienen wij onze investering terug door het gebruik van het laadpunt. Wij plaatsen zo’n laadpaal op uw terrein en monitoren deze vanuit een centraal punt 24 uur per dag en 7 dagen per week. Vanuit dit centrale punt wordt de paal ook, wanneer nodig, voorzien van de laatste software updates. Zo heeft u verder geen omkijken naar het onderhoud. De exploitatie bieden we investeringsvrij aan voor een periode van 5 jaar. Na deze periode kunt kosteloos verlengen.

De oplaadpunten van Dutch Charge zijn van Nederlandse fabrikant, volledig ontworpen naar gebruiksgemak en compleet vandalismebestendig. Door onze samenwerking met slimme meter, kunnen we Smart Charging toepassen. Dit wil zeggen dat de stroomcapaciteit slim wordt verdeeld over de laadpunten. Daarnaast zijn de palen voorzien van een RFID kaartlezer, waardoor de laadpassen van vrijwel alle standaard elektrische auto’s uitgelezen kunnen worden. U kunt ervoor kiezen om het laadpunt op uw eigen stroomvoorziening te laten aansluiten, maar het is ook mogelijk voor ons om een eigen meter met een eigen leverancier en energiecontract te regelen. Wilt u advies over uw huidige elektrorekening en leverancier? Dat geven we u graag!

openbare laadpalen

Neem contact op

Heeft u interesse in een openbaar oplaadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.