m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Openbare laadpalen

Kosteloos laadpunt van Dutch Charge

openbare-laadpalen

Elektrisch rijden heeft de toekomst

Tegenwoordig rijden er steeds meer elektrische auto’s rond. Elektrisch rijden heeft de toekomst en daarom groeit het gebruik van elektrische auto’s. Door de stijging van het aantal elektrische auto’s neemt de vraag naar openbare laadpalen ook toe. Dutch Charge levert gratis laadpalen op semi openbare plekken zoals bij kantoren, winkelcentra, hotels en zorgcentra. Daarnaast leveren we onze laadpalen ook aan Vereniging van Eigenaren voor huurwoningcomplexen. Zo hebben uw medewerkers, klanten en andere bezoekers altijd de mogelijkheid om hun elektrische auto op te laden.

Investeringsvrije openbare laadpalen

Bent u op zoek naar een laadpaal voor openbaar gebruik? Dan kunt u een laadpaal geheel gratis aanschaffen bij Dutch Charge. Wij zorgen voor de financiering tot en met het onderhoud van de laadpalen. U hoeft dus niets te investeren en u draagt toch uw steentje bij aan een beter milieu.

Hoe gaat het in z’n werk?

Dutch Charge levert en installeert geheel op eigen rekening en op eigen risico openbare laadpunten. Dit is gratis voor u, wij verdienen op termijn onze investering terug door het gebruik van het laadpunt. Wij plaatsen de laadpalen op uw terrein en we beheren ze 24/7 op afstand, doen updates en ander onderhoud. U heeft geen omkijken naar het onderhouden van de laadpalen. Onze exploitatie bieden we kosteloos aan voor de duur van 5 jaar, na deze 5 jaar kunt u dit kosteloos verlengen.

Onze openbare laadpalen zijn ontworpen naar gebruiksgemak zijn hufterproof en van Nederlands fabrikaat. Door onze samenwerking met slimme meter is Smart Charging mogelijk waardoor de stroomcapaciteit slim verdeeld wordt per laadpunt. De laadpalen zijn door de RFID kaartlezer, geschikt voor vrijwel alle laadpassen van de standaard elektrische auto’s. Het is mogelijk om de laadpalen aan te sluiten aan uw eigen stroomvoorziening of we plaatsen een eigen meter met een eigen leverancier en energiecontract. Wilt u advies over uw huidige elektrorekening en leverancier? Dat geven we u graag!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Twijfel niet langer en vraag openbare laadpalen aan bij Dutch Charge zodat uw klanten en medewerkers altijd hun auto kunnen opladen. Wilt u meer weten over onze diensten en producten? Neem dan contact op via 085 – 0716699 of via ons contactformulier. Voor een overzicht van alle laadpalen die wij aanbieden, klikt u hier.

openbare laadpalen

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met os op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.