Hotels en restaurants

Laadstations voor uw locatie

Dutch Charge voorziet hotels en restaurants altijd van de beste, investeringsvrije laadinfrastructuur. Op deze manier bent u helemaal klaar voor de toekomst. Elektrisch rijden blijft immers fors toenemen. Met onze slimme en snelle laadpalen biedt u niet alleen een extra service aan uw medewerkers, bezoekers en leveranciers, maar geeft u ook nog eens een groen en milieubewust signaal af.

Mogelijkheden

  • Investeringsvriendelijk inclusief volledige exploitatie 

  • Investering door klant, additionele exploitatiekosten

  • Shared business

Biedt extra service

U wilt uw bezoekers graag in de watten leggen; of zij nu langskomen voor één of meerdere overnachtingen, voor een goede maaltijd of zelfs voor lekkere kop koffie tussendoor. Uw bezoekers zullen het zéér op prijs stellen wanneer zij tijdens hun bezoek de elektrische auto kunnen opladen.

Afhankelijk van het bezoek kan een bezoeker ervoor kiezen om te laden aan een 11-22kW laadstation of kiezen om gedurende een korte break te laden aan een DC-snellader van 30kW tot wel 180kW. Idealiter installeren wij een combinatie van laadstations.

Omdat wij onze eigen engineers in huis hebben en zij over alle benodigde elektrotechnische kennis en ervaring beschikken voorzien wij u van volledige en duidelijke adviezen. Hierdoor kunt u perfect inspelen op de wensen en behoeften van uw bezoekers. Bovendien worden zij getriggerd om tijdens het laden van de auto gebruik te maken van de hotel- en/of restaurantfaciliteiten. Omdat dit geen kernactiviteit voor u is kunt u het zorgeloos overlaten aan Dutch Charge!

Neem contact op met onze adviseurs