m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadpunt elektrische auto

Laadpunt van Dutch Charge

laadpunt elektrische auto

Vraag naar laadpunt voor elektrische auto neemt toe

Het milieu blijft een ongoing topic. Niet alleen wereldwijd, maar ook in ons koude kikkerlandje zijn steeds meer huishoudens en bedrijven ermee bezig. Niet zo gek dus dat het aantal elektrische auto’s op de weg blijft toenemen. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Logischerwijs is er ook meer vraag naar laadpalen. Bent u op zoek naar een laadpunt voor uw elektrische auto? Bij Dutch Charge kunt u deze kosteloos aanvragen. Wij leveren, installeren en onderhouden het laadpunt en u draagt bij aan beter milieu zonder daarvoor een investering te doen! 

Het kost u niets

Door een laadpaal aan te vragen bij Dutch Charge kunnen uw medewerkers, klanten en niet te vergeten uzelf onbezorgd elektrisch blijven rijden. U heeft geen omkijken naar het onderhoud van het laadpunt. Van de aanschaf tot aan de installatie en van het beheer tot aan onderhoud, Dutch Charge regelt het voor u. Vanaf een centraal punt worden de laadpalen 24/7 beheerd en voorzien van de nieuwste software updates. Hoe we dit allemaal kunnen doen? Door het gebruik van de elektrische laadpunten verdienen we op termijn onze investering terug. 

Onze laadpalen zijn hufterproof, oftewel; ze zijn vandalismebestendig. Door een RFID kaartlezer is het mogelijk om alle standaard elektrische auto’s op te laden. Onze laadpalen worden geleverd aan semi-publieke parkeerlocaties zoals parkeerlocaties van zorg- en winkelcentra, kantoren en huurwoningcomplexen. 

Het slimme laadpunt van Dutch Charge

De laadpalen van Dutch Charge zijn zeer gebruiksvriendelijk. Door onze samenwerking met slimme meter wordt de stroom efficiënt verdeeld over de laadpunten. U kunt ervoor kiezen om het punt op uw eigen stroomvoorziening aan te sluiten, maar we kunnen ook een eigen meter plaatsen. 

laadpaal elektrische auto

Neem contact op

Heeft u interesse in een laadpunt van Dutch Charge? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.