m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadpaal elektrische auto

Gratis laadpunt van Dutch Charge

laadpaal-elektrische-auto

Vraag naar laadpaal neemt toe

Elektrisch rijden heeft de toekomst, daarom zijn er steeds meer elektrische auto’s op de weg. Hierdoor neemt de vraag naar een laadpaal voor een elektrische auto snel toe. Wilt u ook een laadpaal voor elektrische auto’s? U kunt deze gratis aanschaffen bij Dutch Charge! Van de financiering tot aan het beheren van de laadpalen, wij regelen het allemaal voor u. U hebt er zelf helemaal geen omkijken naar en u hoeft geen investering te doen. Daarnaast biedt u uw medewerkers, klanten en andere bezoekers een extra service door ze de mogelijkheid te geven hun elektrische auto’s op te laden op uw terrein.

Het kost u niets

Het aanschaffen van een laadpaal van Dutch Charge biedt u verschillende voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u geen investering hoeft te doen en toch bijdraagt aan een beter milieu! Daarnaast beheren en monitoren wij de laadpaal 24/7 vanaf een centraal punt en voorzien we de laadpaal van de nieuwste updates. Wij nemen de zorg voor de laadpaal geheel voor onze eigen rekening en risico.

De slimme laadpaal van Dutch Charge

De laadpalen van Dutch Charge zijn slim en ontworpen voor gebruiksgemak. Ze zijn hufterproof waardoor ze vandalismebestendig zijn. Vrijwel alle laadpassen van standaard elektrische auto’s kunnen worden uitgelezen door de RFID kaartlezer die erin zit. Wij werken samen met slimme meter waardoor dynamic Loadbalancing en Smart Charging mogelijk is. Dit houdt in dat de stroomcapaciteit slim verdeeld wordt per laadpunt.

Installatie

Als u voor een laadpaal van Dutch Charge kiest, installeren wij deze geheel gratis. Dit kunnen we doen op uw bestaande stroomaansluiting, maar we kunnen ook een eigen meter plaatsen. Wanneer u kiest voor installatie op uw eigen stroomaansluiting, verrekenen we de stroomkosten op (half)jaarlijkse basis. U kunt er ook voor kiezen dat wij zelf een meter plaatsen, dan sluiten we ook zelf een energiecontract af met een leverancier.

laadpaal elektrische auto

Neem contact op

Heeft u interesse in een laadpaal voor de elektrische auto? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.