m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Laadpaal auto

Gratis laadpunt van Dutch Charge

laadpaal-auto

Vraag naar laadpaal auto neemt toe

Bent u op zoek naar een laadpaal voor een elektrische auto? Er zijn steeds meer elektrische auto’s op de weg. Daarom neemt de vraag naar een laadpaal voor auto’s toe. Bij Dutch Charge kunt u gratis een laadpaal voor auto’s aanvragen. U hoeft geen investering te doen, we plaatsen de laadpalen op eigen rekening en risico. U biedt uw klanten en bezoekers een extra service door laadpalen op uw terrein te plaatsen. Daarnaast kunnen uw medewerkers ook zorgeloos elektrisch rijden.

Het kost u niets

Bij Dutch Charge kunnen we een laadpaal voor de auto gratis aanbieden omdat we op termijn onze investering terugverdienen door het gebruik van de laadpaal. U heeft er zelf geen omkijken naar omdat wij al het onderhoud op ons nemen. We monitoren de laadpalen 24/7 vanaf een centraal punt en doen ook de software updates. Daarnaast zijn de laadpalen hufterproof waardoor ze beschermd zijn tegen vandalisme. De laadpalen zijn naar gebruiksgemak ontworpen en zijn voorzien van een RFID kaartlezer. Dit betekend dat de laadpassen van alle standaard elektrische auto’s kunnen worden uitgelezen.

Installatie

We installeren laadpalen op verschillende parkeerlocaties van bijvoorbeeld zorg- en winkelcentra, kantoren en huurwoningcomplexen. Per locatie kijken we welke laadpaal geschikt is en daarnaast geven we u graag advies over energieleveranciers en energiecontracten. We bieden onze exploitatie kosteloos aan voor de duur van 5 jaar en wanneer de 5 jaar verstreken is kunt u deze kosteloos verlengen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Twijfel niet langer en vraag een laadpunt voor een elektrische auto bij Dutch Charge aan zodat uw klanten en medewerkers altijd hun auto kunnen opladen.

laadpaal-auto

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.