m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Elektrische oplaadpunten

Gratis laadpunt van Dutch Charge

Elektrische-oplaadpunten

Vraag naar elektrische oplaadpunten neemt toe

De vraag van elektrische oplaadpunten neemt sterk toe. Dit komt omdat er tegenwoordig steeds meer elektrische auto’s op de weg te vinden zijn. Elektrisch rijden heeft de toekomst en daardoor zal het gebruik van elektrische auto’s en de vraag naar elektrische laadpunten alleen maar meer toenemen. Wilt u ook een elektrisch oplaadpunt aanschaffen? Dit kan geheel gratis bij Dutch Charge! Bij Dutch Charge leveren en installeren we geheel voor onze eigen rekening en risico laadpalen.

Het kost u niets

Wanneer u elektrische oplaadpunten aanschaft bij Dutch Charge is dit helemaal gratis. U hoeft geen investering te doen en u draagt toch bij aan een beter milieu! Daarnaast ontzorgen we u volledig door het onderhoud van de oplaadpunten op ons te nemen. De oplaadpunten worden 24/7 beheerd, gemonitord en voorzien van de laatste software updates. Dit doen we vanuit een centraal punt. We richten ons op semi publieke parkeergelegenheden en we bieden onze laadpunten ook aan de Vereniging van Eigenaars van huurwongingcomplexen.

De slimme laadpaal van Dutch Charge

De elektrische oplaadpunten van Dutch Charge zijn afkomstig van een Nederlandse fabrikant. We werken samen met slimme meter waardoor Smart Charging en dynamic loadbalancing mogelijk gemaakt worden. De oplaadpunten zijn zo ontworpen dat ze een optimaal gebruiksgemak bieden. Alle standaard elektrische auto’s kunnen opgeladen worden met onze oplaadpunten. Door de RFID kaartlezer kunnen vrijwel alle laadpassen uitgelezen worden.

Installatie

We komen de elektrische laadpunten graag bij u installeren. Dit kunnen we doen op uw huidige stroomaansluiting of we plaatsen zelf een meter. Als we zelf een meter plaatsen dan kiezen we ook zelf een energieleverancier en sluiten we ook zelf het energiecontract af. Onze exploitatie wordt kosteloos aangeboden voor de duur van 5 jaar, na deze 5 jaar kunt u dit kosteloos verlengen. Indien u het wenst, kunnen we u advies geven op het gebied van uw elektrorekening en leverancier.

Elektrische oplaadpunten

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met os op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.