m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Elektrische oplaadpalen

Laadpunt van Dutch Charge

elektrische oplaadpalen

Vraag naar elektrische oplaadpalen neemt toe

Tegenwoordig rijden er steeds meer elektrische auto’s op de weg. Deze auto’s hebben de toekomst. Ze zijn immers beter voor het milieu. Dit is en blijft een ongoing topic, niet alleen wereldwijd maar ook in ons koude kikkerlandje. Het is dus niet zo vreemd dat de aanvraag van elektrische oplaadpalen ook stijgt. Dutch Charge levert kosteloos oplaadpalen voor semi openbare plekken zoals de parkeerterreinen van kantoren, zorg- en winkelcentra en huurwoningcomplexen. Zo hebben uw medewerkers, klanten en andere bezoekers altijd de mogelijkheid om hun auto op te laden. 

De laadpalen van Dutch Charge

Wij leveren de elektrische oplaadpalen geheel voor eigen risico én eigen rekening. Zo hoeft u geen grote investering te doen, maar draagt u toch uw steentje bij aan een beter milieu! De kosten verdienen wij op termijn weer terug door het gebruik van de laadpaal. Wanneer u kiest voor de elektrische oplaadpalen van Dutch Charge, heeft u geen omkijken naar de installatie en het onderhoud. Dit regelen wij allemaal voor u. Vanuit een centraal punt worden de laadpalen 24/7 gemonitord en voorzien van de nieuwste software updates. 

Dutch Charge werkt samen met slimme meter. Hierdoor is Smart Charging mogelijk. Dit wil zeggen dat de stroomcapaciteit slim wordt verdeeld over de verschillende laadpunten. De laadpalen zijn gebruiksvriendelijk en vandalismebestendig. Daarnaast zijn ze voorzien van een RFID kaartlezer. Hierdoor kunnen vrijwel alle standaard elektrische auto’s aan deze palen opladen. We kunnen de palen aansluiten op uw eigen stroomvoorziening, maar we kunnen ook zelf een meter plaatsen. Wilt u advies over de elektrorekening en leveranciers? Ook daar kunnen we u mee helpen! 

oplaadpaal auto

Neem contact op

Heeft u interesse in een elektrische oplaadpaal? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.