m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Elektrische laadpunten

Gratis laadpunt van Dutch Charge

Elektrische-laadpunten

Vraag naar elektrische laadpunten neemt toe

De vraag naar elektrische laadpunten neemt steeds meer toe. Dit komt omdat er ook steeds meer elektrische auto’s op de weg rijden. Het milieu gaat voor steeds meer mensen een grotere rol spelen en daardoor stijgt de vraag naar elektrische auto’s en laadpunten. Wilt u een elektrisch laadpunt plaatsen op uw parkeerterrein? Vraag dan een gratis laadpunt aan bij Dutch Charge! Wij leveren, installeren en onderhouden de laadpunten helemaal gratis!

Het kost u niets

Geen investering hoeven doen en toch bijdragen aan een beter milieu. Dat kan wanneer u de gratis elektrische laadpunten van Dutch Charge aanschaft. Wij nemen het installeren en beheren geheel voor eigen risico en rekening. Op termijn verdienen we onze investering terug door het gebruik van de laadpunten. Het onderhoud voeren we uit vanaf een centraal punt. Vanaf dit punt worden de laadpunten 24/7 beheerd en voorzien van de nieuwste software updates.

Onze laadpalen zijn hufterproof en daardoor vandalismebestendig. Er zit een RFID kaartlezer in waardoor het opladen van alle standaard elektrische auto’s mogelijk is. We leveren onze laadpalen aan semi-publieke parkeerlocaties zoals parkeerlocaties van zorg- en winkelcentra, kantoren en huurwoningcomplexen.

Slimme elektrische laadpunten van Dutch Charge

Door onze samenwerking met slimme meter wordt de stroom van de laadpunten slim verdeeld. We kunnen u advies geven over energiecontracten en energieleveranciers. U kunt ervoor kiezen om de laadpunten op uw eigen stroomvoorziening aan te sluiten, maar we kunnen ook een eigen meter plaatsen. Onze exploitatie wordt u kosteloos aangeboden voor vijf jaar, na deze vijf jaar kunt u dit kosteloos verlengen.

Elektrische-laadpunten

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.