m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Elektrische auto oplaadpunt

Laadpunt van Dutch Charge

elektrische auto oplaadpunt

Vraag naar elektrische auto oplaadpunt stijgt

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Elektrische auto’s. Het milieu is en blijft een ongoing topic, ook in ons koude kikkerlandje. Niet zo gek dus dat je steeds meer elektrische auto’s  op de weg ziet. Wilt u een laadpaal op uw parkeerterrein plaatsen voor uw bezoekers, klanten en medewerkers? Bij Dutch Charge kunt u kosteloos oplaadpunten aanschaffen en laten installeren. 

Het kost u niets

Wanneer u elektrische oplaadpunten aanschaft bij Dutch Charge is dit helemaal gratis. U hoeft geen investering te doen en u draagt toch bij aan een beter milieu! Daarnaast ontzorgen we u volledig door het onderhoud van de oplaadpunten op ons te nemen. De oplaadpunten worden 24/7 beheerd, gemonitord en voorzien van de laatste software updates. Dit doen we vanuit een centraal punt. We richten ons op semi publieke parkeergelegenheden en we bieden onze laadpunten ook aan de Vereniging van Eigenaars van huurwongingcomplexen.

De slimme oplaadpalen van Dutch Charge

De oplaadpalen van Dutch Charge komen van Nederlandse bodem. Door de samenwerking met slimme meter is er Smart Charging mogelijk. Dit houdt in dat de stroomcapaciteit slim over de laadpalen wordt verdeeld. Dankzij de RFID kaartlezer, zijn de palen geschikt voor vrijwel alle standaard elektrische auto’s. Naast dat de palen volledig zijn ontworpen naar gebruiksgemak, zijn ze ook nog eens hufterproof. Het is mogelijk om de palen aan te sluiten op uw eigen stroomvoorziening, maar we kunnen ook een eigen meter plaatsen. 

Installatie

Wanneer u kiest voor een oplaadpunt van Dutch Charge, hoeft u zich geen zorgen te maken over de installatie en het onderhoud. Dit regelen wij namelijk allemaal voor u. Vanuit een centraal punt worden de laadpalen 24/7 gemonitord en voorzien van de laatste software updates. De exploitatie bieden we aan voor een periode van 5 jaar. Zijn deze 5 jaar voorbij, dan kunt u dit weer kosteloos verlengen. 

Elektrische oplaadpunten

Neem contact op

Wilt u voor uw elektrische auto een oplaadpunt aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.