m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Elektrische auto laden

Gratis laadpunt van Dutch Charge

Elektrische-auto-laden

Vraag naar auto laadpaal neemt toe

Steeds meer mensen gaan elektrische auto’s rijden om ervoor te zorgen dat het milieu minder belast wordt. Elektrisch rijden heeft de toekomst en daarom is de vraag naar elektrische auto’s en laadpalen aan het stijgen. Een elektrische auto laden kan nog lang niet overal. Wilt u ook een laadpaal aanschaffen voor op uw parkeerterrein? Dat kan geheel gratis bij Dutch Charge! Van installatie tot onderhoud, wij regelen dit voor u!

Het kost u niets

De oplaadpunten van Dutch Charge zijn helemaal gratis. U hoeft dus geen investering te doen terwijl u wel bijdraagt aan een beter milieu! Klanten, medewerkers en andere bezoekers kunnen zorgeloos elektrisch rijden wanneer ze bij u hun elektrische auto kunnen opladen. Wij zorgen ervoor dat de laadpalen 24/7 gemonitord worden en zorgen voor onderhoud en updates van de software. We richten ons vooral op de semi-publieke parkeergelegenheden zoals parkeerlocaties van kantoren, winkelcentra en huurwoningcomplexen.

De slimme laadpaal van Dutch Charge

Dutch Charge werkt samen met slimme meter waardoor we slimme laadpalen kunnen leveren. Door de Dynamic Loadbalancing en Smart Charging wordt de stroom evenredig verdeeld. De oplaadpunten zijn vandalismebestendig waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken voor vernieling. In de laadpalen bevindt zich een RFID kaartlezer die vrijwel alle laadpassen van standaard elektrische auto’s kan uitlezen.

Installatie

Wanneer u bij Dutch Charge een laadpaal aanschaft om een elektrische auto te laden, installeren we deze graag voor u. Dit doen we op uw huidige stroomvoorziening of we plaatsen zelf een meter. In dat geval kiezen we ook een eigen energieleverancier. Wilt u advies over een energiecontract of een energieleverancier? Daar helpen we u uiteraard ook mee. De exploitatie bieden we kosteloos aan voor een periode van 5 jaar. Als deze 5 jaar voorbij zijn, kunt u kosteloos weer verlengen.

Elektrische-auto-laden

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.