m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Elektrisch opladen

Investeringsvrij laadpunt van Dutch Charge

elektrisch opladen

Vraag elektrisch opladen van auto’s stijgt

Het milieu is en blijft een belangrijk onderwerp. Zeker in deze tijd is iedereen ermee bezig. Het is dan ook niet zo gek dat er steeds meer elektrische auto’s op de weg te vinden zijn. Desondanks is er nog lang niet overal de mogelijkheid om deze auto’s op te laden, en dat terwijl de vraag naar het elektrisch opladen van auto’s steeds verder toeneemt. Daarom kunt u bij Dutch Charge geheel investeringsvrij laadstations aanvragen voor elektrische auto’s. Zo kunt u, naast dat u bijdraagt aan een beter milieu, uw medewerkers, bezoekers en klanten zorgeloos elektrisch laten rijden.

Kosteloze elektrische laadpaal

Voor onze laadpunten hoeft u niets te betalen. Bovendien zorgen we ook voor het onderhoud en het beheer. Zo hoeft u er niet naar om te kijken én u hoeft er geen grote investering voor te doen. Onze investering kunnen we op termijn terugverdienen door het gebruik van de laadstations.

De slimme laadpaal van Dutch Charge

Vanaf een centrale plek wordt het onderhoud en beheer geregeld. De laadpunten worden 24/7 gemonitord en voorzien van nieuwste software updates. Daarnaast zijn ze hufterproof waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken of ze wel veilig zijn op uw terrein. We leveren onze laadpunten op semi-publieke parkeerterreinen zoals winkelcentra, kantoren, woningcomplexen en hotels en restaurants. Door onze samenwerking met slimme meter wordt de stroomcapaciteit slim verdeeld over de laadpunten. In de laadpunten zit een RFID kaartlezer waardoor vrijwel alle laadpassen van de standaard elektrische auto’s uitgelezen kunnen worden.

Installatie

Voordat we een laadpunt op uw terrein installeren, gaan we eerst met u in gesprek om te kijken welke laadpaal geschikt is op uw terrein. Wij zorgen ervoor dat de laadpaal geïnstalleerd wordt. Dit kan op uw bestaande stroomvoorziening of we plaatsen er zelf een meter bij. Daarnaast geven we u graag advies over energieleveranciers en energiecontracten.

Interesse?

Wilt u uw medewerkers, klanten en bezoekers de mogelijkheid geven voor het laden van hun elektrische auto? Of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan contact op via 85 – 0716699, of vul ons contactformulier in. We helpen u graag!

laden elektrische auto

Neem contact op

Heeft u interesse in een gratis laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.