m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Elektrisch oplaadpunt auto

Kosteloos Laadpunt van Dutch Charge

elektrisch oplaadpunt auto

Vraag naar elektrisch oplaadpunt voor de auto stijgt

Het is wereldwijd een ongoing topic: het milieu. Zo ook in ons eigen koude kikkerlandje. Het gevolg: steeds meer mensen kiezen ervoor om elektrisch te gaan rijden. Elektrische auto’s zijn inmiddels dan ook niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. De kans dat uw medewerkers, klanten of bezoekers elektrisch rijden is daardoor erg groot. Wilt u een extra service bieden? Bij Dutch Charge kunt u kosteloos een elektrisch oplaadpunt voor de auto aanvragen en laten installeren.

Het kost u niets

Kiest u voor een laadstation van Dutch Charge, dan kost u dit helemaal niets. Dit betekent dat u geen investering hoeft te doen, maar toch uw steentje bijdraagt aan een beter milieu! Daarnaast heeft u zelf geen omkijken naar het laadpunt. Wij zorgen voor alles, van de plaatsing tot het onderhoud van de paal. De laadpunten worden vanuit een centraal punt 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord. Ook worden ze regelmatig voorzien van de nieuwste software updates. Dutch Charge richt zich op semi publieke parkeergelegenheden, zoals terreinen van kantoorgebouwen, zorg- en winkelcentra en restaurants. We leveren ook laadpalen voor de Vereniging van Eigenaren van huurwoningcomplexen.

De slimme elektrische oplaadpunten van Dutch Charge

De laadpalen van Dutch Charge komen van een Nederlandse fabrikant. Doordat we samen werken met slimme meter, is er Smart Charging mogelijk. Dit betekent dat de stroomcapaciteit slim over de laadpalen wordt verdeeld. Doordat de laadpalen een RFID kaartlezer hebben, zijn de oplaadpunten geschikt voor vrijwel alle standaard elektrische auto’s. Onze laadstations zijn volledig ontworpen naar gebruiksgemak en daarbij zijn ze ook nog eens vandalismebestendig. U kunt ervoor kiezen om de paal aan te sluiten op uw eigen stroomvoorziening, maar we kunnen ook een eigen meter plaatsen. De exploitatie van de laadpalen bieden we aan voor een periode van 5 jaar. Na deze 5 jaar kunt u deze periode weer kosteloos verlengen.

Elektrische oplaadpunten

Neem contact op

Wilt u voor uw elektrische auto een oplaadpunt aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.