m

Get your business to the new heights in no time. It’s super easy with BoostUp.

 

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Storing? Bel 085 - 071 66 11

Image Alt

Elektrisch laden

Investeringsvrij laadpunt van Dutch Charge

elektrisch-laden

Vraag elektrisch laden neemt toe

Elektrisch laden van auto’s komt steeds vaker voor tegenwoordig. Door de toename van het gebruik van elektrische auto’s neemt de vraag naar elektrisch laden toe. U kunt bij Dutch Charge laadpunten aanvragen voor op uw terrein zonder dat dit voor u een investering vergt. Wij plaatsen de laadpunten voor eigen rekening en risico. U kunt zo bijdrage aan een beter milieu zonder daarvoor te investeren. Door het gebruik van de laadpunten verdienen we op termijn onze investering terug. De investering samen dragen behoort ook tot de mogelijkheden. Graag gaan we met u in gesprek om ons Shared Business model toe te lichten.

De laadpunten zijn niet allen gratis, maar worden ook nog eens onderhouden door Dutch Charge. Wij zorgen ervoor dat de laadpunten 24/7 gemonitord worden en dat ze worden voorzien van de nieuwste software updates. Onze laadpunten zijn hufterproof waardoor ze beschermd zijn tegen vandalisme.

De slimme laadpaal van Dutch Charge

De laadpunten van Dutch Charge zijn ontworpen naar gebruiksgemak en zijn te gebruiken voor alle standaard elektrische auto’s. Elektrisch laden met de laadpunten van Dutch Charge is eenvoudig door de RFID kaartlezer. Daarnaast is dynamic loadbalancing mogelijk door onze samenwerking met slimme meter en zijn ze TÜV en CE gecertificeerd.

Installatie

Als u een laadpunt van Dutch Charge aanschaft, verzorgen wij de installatie voor u. We sluiten de laadpunten aan op uw huidige stroomaansluiting of we plaatsen een eigen meter. Wanneer we een eigen meter plaatsen, zullen we ook zelf een energiecontract afsluiten met een energieleverancier en als we de laadpunten op uw stroomaansluiting aansluiten krijgt u eens per (half)jaar een berekening van het stroomgebruik. Voor advies over uw elektrorekening en leverancier kunt u ook bij ons terecht!

elektrisch-laden

Neem contact op

Heeft u interesse in een investeringsvrij laadpunt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Deze website gebruikt cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring te verbeteren.